Facebook Pixel Ξέσπασμα Γεωργούντζου για περιγραφή Θαναηλάκη!
Ποδόσφαιρο
| 2016-02-26 15:45:00

Ξέσπασμα Γεωργούντζου για περιγραφή Θαναηλάκη!

Ξέσπασμα Γεωργούντζου για περιγραφή Θαναηλάκη!

Ο πλέον ειδικός, ο κορυφαίος Έλληνας σπίκερ, τα χώνει άγρια στο SportDog με αφορμή τον μεγάλο σάλο που έχει ξεσπάσει από χθες βράδυ για τη μετάδοση στο ματς του Ολυμπιακού.

Χείμμαρος ήταν ο Σωτήρης Γεωργούντζος μιλώντας στο SportDog για το θέμα που έχει προκύψει από χθες το βράδυ με τη μετάδοση στο ματς Ολυμπιακός - Άντερλεχτ

Από τους πιο γνωστούς σπίκερ στην Ελλάδα, ο Καλαματιανός δημοσιογράφος τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του Γιώργου Θαναηλάκη, παρότι από χθες γίνεται χαμός με τη συγκεκριμένη μετάδοση. 

Δικαιολογεί άρτια την άποψή του, αν και όπως μας είπε δεν παρακολούθησε από την τηλεόραση το παιχνίδι, καθώς βρέθηκε χθες στις εξέδρες του "Γ. Καραϊσκάκης".

Η θέση του έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον...

"Οι σπίκερ πρέπει να απελευθερωθούν, πρέπει να απελευθερώσουμε τον σπίκερ στην Ελλάδα για να περιγράφει καλύτερα. Σκέψου τον Βραζιλιάνο σπίκερ που περιγράφει, πρέπει να απελευθερώσουμε τον τρόπο έκφρασης και εδώ. Υπάρχει χούντα στην Ελλάδα, όποιος προσπαθεί να εκφραστεί ελεύθερα γίνεται αυτόματα μ@λάκ@ς.

Κι έτσι έχουμε φτάσει να έχουμε μία πλειάδα βαρετών σπίκερ. Να είμαστε βέβαια αντικειμενικοί, δεν λέει κανένας κάτι διαφορετικό. Αν είναι πέναλτι, αν είναι οφσάιντ, να το λέμε. Αλλά έχουμε θέμα όσον αφορά το ζήτημα της έκφρασης στην Ελλάδα. Υπάρχουν και πολλοί ωραίοι σπίκερ, όπως ο Σωτήρης Γεωργίου ή ο Παντελής Διαμαντόπουλος, αλλά προσωπικά θέλω παραπάνω ενθουσιασμό.

Να μην ακούμε τις μεταδόσεις των Βραζιλιάνων και να πέφτουμε από τα σύννεφα, να γίνουμε εμείς οι Βραζιλιάνοι στον ενθουσιασμό και όλη η Γη να περιγράφει όπως εμείς. Δείτε όμως πώς περιγράφουν στην Ελλάδα; Τράβα να πεθάνεις αν βαριέσαι!

Το χθεσινό παιχνίδι δεν το είδα από την τηλεόραση, για να έχω συγκεκριμένη άποψη για τον Γιώργο Θαναηλάκη. Ήμουν στο γήπεδο χθες. Αλλά έχω διαβάσει κάποιες αρθρογραφίες για τον ενθουσιασμό που έδειξε. Εμένα, γενικά, μου αρέσει ο Θανάηλακης. Τον παρακαλουθώ από παλιά, από την εποχή που ήταν στο MEGA. Μπορεί να κάνει λάθος κάποιος όταν υποστηρίζει μία ελληνική ομάδα εναντίον μίας ξένης, αλλά να μην τον σκίσουμε κιόλας.

Εδώ βέβαια βγαίνουν πολλά, αντιπαλότητες, συμφέροντα, πολλά. Εγώ, πάντως, προτιμώ τον Θαναηλάκη εκδηλωτικό και μέσα στην εκδηλωτικότητά του να κάνει ένα λάθος, παρά έναν σπίκερ που μπαίνει γκολ και ο τηλεθεατής δεν παίρνει χαμπάρι γιατί κοιμάται όρθιος!

Εδώ περιγράφουμε την Καλαμάτα, με 1500 άτομα στην κερκίδα, όχι να έχουμε ευρωπαϊκό αγώνα με 30 χιλ. οπαδούς! Είμαστε η μοναδική χώρα που μπαίνει γκολ και κλαίμε. Για το τέλος κράτησα μία παράκληση: Μην πυροβολείτε τον Θαναηλάκη, γιατί δεν είναι χθεσινός σε αυτή τη δουλειά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ιδού τι είπε ο Θαναηλάκης για το πέναλτι! (ΒΙΝΤΕΟ) 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags