Facebook Pixel Τρελό όνομα ακούστηκε για διάδοχος του Γκιρτζίκη!
| 2016-04-12 22:30:00

Τρελό όνομα ακούστηκε για διάδοχος του Γκιρτζίκη!

Τρελό όνομα ακούστηκε για διάδοχος του Γκιρτζίκη!

Ποιος παλαίμαχος άσος έπαιξε για νέος πρόεδρος της ΕΠΟ και γιατί προκαλεί έκπληξη η αντίδραση του Ολυμπιακού σε αυτή την υποψηφιότητα; Ο sportdog έχει το παρασκήνιο!

Μπορεί το θέμα της αντικατάστασης του Γιώργου Γκιρτζίκη να έπαιξε πολύ δυνατά τις τελευταίες ημέρες λόγω του Grexit και της κόντρας του Σταύρου Κοντονή με την ΕΠΟ, ωστόσο εδώ και πολύ καιρό αναζητείται ο κατάλληλος άνθρωπος για να γίνει ο διάδοχος και να κάτσει στην προεδρία της ελληνικής ομοσπονδίας.

Φυσικά, όλοι ψάχνουν ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής, ο οποίος θα μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και παράλληλα να είναι αποδεκτός από τους "μεγάλους", δηλαδή από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, πριν ακόμα εμφανιστεί ο κίνδυνος του Grexit, έπεσε στο τραπέζι το όνομα ενός παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, από άλλο όμως πόστο.

Αναφερόμαστε στον Ζήση Βρύζα, ο οποίος προτάθηκε για πρόεδρος κοινής αποδοχής της ΕΠΟ, ωστόσο η περίπτωσή του "κάηκε" και για την ώρα δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να επιστρέψει στο προσκήνιο.

Αξίζει, πάντως, να αναφέρουμε ότι για τον Βρύζα, που θυμίζουμε έχει διατελέσει πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και διατηρεί άριστες σχέσεις ακόμα και τώρα με τον Ιβάν Σαββίδη, ήταν θετικοί αρκετοί και στον Ολυμπιακό, αφού κάποιοι στο Λιμάνι έχουν σε εκτίμηση τον παλαίμαχο άσο και νυν στέλεχος της Βέροιας! Ένα στοιχείο που καλό είναι να το κρατήσουμε για το μέλλον... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απαντάει με "βόμβες" ο Μαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags