Facebook Pixel "Παίζει παντού ο Διαμαντάκος, αλλά στον Ολυμπιακό..."
| 2016-04-15 20:10:00

"Παίζει παντού ο Διαμαντάκος, αλλά στον Ολυμπιακό..."

του Γιώργου Κτενά
"Παίζει παντού ο Διαμαντάκος, αλλά στον Ολυμπιακό..."

Ο μάνατζερ του πρώην ερυθρόλευκου άσου, Θ.Καρασαββίδης, αποκαλύπτει στον SportDog τι συμβαίνει με το ενδιαφέρον από Αγγλία, αλλά και γιατί έφυγε από το Λιμάνι.
 

Σημερινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον τριών αγγλικών ομάδων για την απόκτηση του Δημήτρη Διαμαντάκου, ο οποίος έχει πωληθεί από τον Ολυμπιακό στην Άουγκσμπουργκ έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο SportDog επικοινώνησε με τον μάνατζερ του, Θέοφιλο Καρασαββίδη, για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε και στους λόγους που δεν «έπιασε» στο Λιμάνι.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ατζέντη του Έλληνα άσου, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο από το Νησί, ωστόσο θεωρεί δεδομένο ότι μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο, ενώ παράλληλα τονίζει πως ο λόγος που έφυγε από το Λιμάνι, ήταν επειδή δεν τον «πίστευε» ο Μάρκο Σίλβα…

Αναλυτικά:

 
Υπάρχει ενδιαφέρον για μεταγραφή του Διαμαντάκου στην Αγγλία; Σημερινά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για μεταγραφή που μπορεί να φτάσει τα 2 εκ. ευρώ.
 
"Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, είναι δημοσιεύματα και τίποτα περισσότερο. Έχει πρωτάθλημα που παίζει αυτό το διάστημα ο Δημήτρης και το μυαλό του βρίσκεται αποκλειστικά εκεί. Αυτό που λέτε, το ζήτημα της μεταγραφής δηλαδή, είναι θέμα που θα το δούμε όταν ερθει η κατάλληλη στιγμή. Για την ώρα θέλουμε να τελειώσει ψηλά στον πίνακα των σκόρερ, καθώς διανύει εξαιρετική σεζόν. Πρόσφατα τα δικαιώματά του αγοράστηκαν από τον Ολυμπιακό, άρα αν κάποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να μιλήσει με την Καρλσρούη". 
 
Πιστεύετε πως, ίσως, ο Ολυμπιακός δεν τον πρόσεξε όσο χρειαζόταν;
 
"Πράξαμε αυτό που θεωρήσαμε καλύτερο για την καριέρα του. Ο Δημήτρης δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή του Ολυμπιακού και έπρεπε να νιώσει ξανά σημαντικός. Είμαστε ευχαριστημένοι που είναι στην Καρλσρούη, με σκόπο να νιώσει ξανά σημαντικός για την ομάδα του. Να κάνει ένα ακόμα βήμα στην καριέρα. Γιατί, μοιραία, όταν δεν παίζει, δεν νιώθει ωραία. Στον Ολυμπιακό δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή. Αλλά η διοίκηση άκουσε το αίτημά του και μας βοήθησε, καθώς τον άφησε να φύγει και να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του".
 
Η φετινή του παρουσία είναι εξαιρετική και δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός ότι βρέθηκε μέχρι την Εθνική ομάδα.
 
"Κλήθηκε στην Εθνική λόγω των πολύ καλών εμφανίσεών του. Έχει πετύχει, ήδη, 6 γκολ και έχει άλλες 6 ασίστ. Άρα ακόμα και όταν δεν σκοράρει, είναι από τους καλύτερους της ομάδας του. Και να φανταστείτε ότι έμεινε δύο μήνες εκτός με το που πήγε στη Γερμανία, λόγω μίας επέμβασης στις αμυγδαλές, ενώ στην πρεμούρα να παίξει αμέσως μετά, έπαθε θλάση και έμεινε ακόμα έναν μήνα εκτός! Κι όλα αυτά, σε μία ομάδα με την οποία δεν έκανε προετοιμασία. Παρόλα αυτά είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της και σκοράρει τακτικά". 
 
Σε περίοδο που οι ελληνικές ομάδες κάνουν στροφή στους Έλληνες ποδοσφαιριστές, ο Διαμαντάκος δεν είχε θέση στον Ολυμπιακό; Όχι για τη θέση του Ιντέγιε, που είναι εντελώς διαφορετικός τύπος επιθετικού, αλλά για παράδειγμα σε εκείνη του Πουλίδο. 
 
"Η προσωπική μου άποψη είναι ότι στον Δημήτρη δεν λείπει τίποτα. Αυτή τη στιγμή μπορεί να παίξει οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε ομάδα. Αλλά όλα είναι θέμα προπονητή και ομάδας. Παίζει παντού και αγωνιστικά και σαν χαρακτήρας, όχι μόνο στον Ολυμπιακό. 
Αλλά από ό,τι έχω συζητήσει με το παιδί, έτσι κι αλλιώς δεν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής δηλαδή. Άνοιξε νέα σελίδα στην καριέρα του και, δόξα τον Θεό, πηγαίνει καλά και είναι επιθυμία του να μην γυρίσει στην Ελλάδα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags