Facebook Pixel Τα σκάνε Σαββίδης-Μαρινάκης για Βραζιλιάνο εξτρέμ!
| 2016-05-13 11:45:00

Τα σκάνε Σαββίδης-Μαρινάκης για Βραζιλιάνο εξτρέμ!

Τα σκάνε Σαββίδης-Μαρινάκης για Βραζιλιάνο εξτρέμ!

Έτοιμοι να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα για παικταρά μεγάλης αξίας που αγωνίζεται στο εξωτερικό είναι τα αφεντικά των δύο κορυφαίων ελληνικών ομάδων. Ο Σκύλος έχει το θέμα!

Μπορεί η σεζόν ακόμα να τρέχει με τα πλέι οφ και τον τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο φαίνεται ότι οι μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ προχωρούν δυναμικά τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η ονοματολογία έχει πάρει φωτιά τις τελευταίες μέρες όσον αφορά τους πιθανούς στόχους των κορυφαίων ελληνικών συλλόγων στο εξωτερικό.

Κάπως έτσι, ένα τελευταίο σενάριο που κυκλοφόρησε στην Ουκρανία, θέλει τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να ασχολούνται με την περίπτωση του Βραζιλιάνου εξτρέμ Μάρλος της Σαχτάρ!

Μάλιστα, ο Δικέφαλος παρουσιάζεται να δείχνει εμπράκτως το ενδιαφέρον του για τον παίκτη, μιας και ρώτησε ήδη τον κόουτς της Ντνίπρο, Μίρον Μάρκεβιτς, τη γνώμη του για τον Μάρλος, καθώς συνεργάστηκαν μαζί στη Μέταλιστ.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός πως ο 27χρονος άσος ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον αριστερό μπακ Ντοντό της Ίντερ, που πρόσφατα γράφτηκε ότι βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ.

Την ίδια στιγμή, στην ουκρανική πιάτσα των agent ισχυρίζονται ότι ο Μάρκος, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από την Ουκρανία, έχε προταθεί και στους Ερυθρόλευκους. Όπως λέγεται δε, οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν τον συγκεκριμένο παίκτη από το παρελθόν.

Πριν από δύο χρόνια η Σαχτάρ πλήρωσε 8 εκατομμύρια ευρώ στη Μέταλιστ για τον Μάρλος, ο οποίος φέτος κάνει τη σεζόν της ζωής του, με 45 συμμετοχές, 12 γκολ και 15 ασίστ.

Όπως αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, είναι μία πολύ δύσκολη και κυρίως πολύ ακριβή μεταγραγή για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να κοστολογείται αυτή τη στιγμή από το transfermarkt στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό, φυσικά, που μπορούν να διαθέσουν τόσο ο Ιβάν Σαββίδης όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αν πραγματικά αποφασίσουν να προχωρήσουν σε μία τόσο εντυπωσιακή κίνηση.







Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags