Facebook Pixel Ψήνεται τρελή τράμπα από Ολυμπιακό και Πανιώνιο!
| 2016-05-14 21:45:00

Ψήνεται τρελή τράμπα από Ολυμπιακό και Πανιώνιο!

Ψήνεται τρελή τράμπα από Ολυμπιακό και Πανιώνιο!

Μεγάλο deal θα σκάσει ανάμεσα σε "ερυθρόλευκους" και "κυανέρυθρους"! Ποιος παικταράς αναμένεται να πιάσει Λιμάνι και ποιος θα τον αντικαταστήσει στη Νέα Σμύρνη; Αποκάλυψη!

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τους υπόλοιπους μεγάλους στη "μάχη" για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα και πως ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου θα καταλήξει στους Ερυθρόλευκους το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, για να πιάσει Λιμάνι ο Έλληνας άσος πρέπει να ικανοποιηθεί και η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Σε αυτό το σημείο, μπαίνει στο παιχνίδι και το όνομα του Νίκολας Μαρτίνες, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ανόρθωση, τα πήγε αρκετά καλά, αλλά δε δείχνει να βρίσκεται στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα για την επόμενη σεζόν.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αρέσει πολύ στον Πανιώνιο με αποτέλεσμα οι διοικούντες της ομάδας να σκέφτονται να βάλουν στο τραπέζι το όνομά του στο πλαίσιο της υπόθεσης Μπακασέτα. Στον Ιστορικό, μάλιστα, δεν επιθυμούν να αποκτήσουν τον Μαρτίνες με τη μορφή δανεισμού, αλλά με ειδικό καθεστώς, όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του Σιώπη.

Όταν δέσει το ντιλ από όλες τις μεριές, τότε θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για τη μετακόμιση του Μπακασέτα στον Πειραιά, για τον οποίο υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν.

Όπως, για παράδειγμα, το αν ο 22χρονος θα παραμείνει στο ρόστερ των πρωταθλητών και μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία (στην οποία θα συμμετάσχει) ή αν θα επιστρέψει στην Πλατεία ως δανεικός. Γιατί έχει κυκλοφορήσει κι αυτό το σενάριο, το οποίο, πάντως, δε φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες λόγω μη επιθυμίας του παίκτη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags