Facebook Pixel "Αυτά είπαν Μαρινάκης και Μώραλης με τον Παππά"!
| 2016-05-20 14:45:00

"Αυτά είπαν Μαρινάκης και Μώραλης με τον Παππά"!

"Αυτά είπαν Μαρινάκης και Μώραλης με τον Παππά"!

Ο δήμος Πειραιά πήρε θέση για την περιβόητη συνάντηση στο Μαξίμου! Τι συζητήθηκε στο χθεσινό ραντεβού των τριών; Στενός συνεργάτης τού δημάρχου αποκαλύπτει στο Sportdog!

Μεγάλο θέμα έχει ξεσπάσει μετά από τη χθεσινή επίσκεψη των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Μώραλη στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συναντηθούν με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.

Από τη μία πλευρά, τα θέματα της αθλητικής επικαιρότητας, που έχουν μόνιμα τον Ολυμπιακό σε πρώτο πλάνο και από την άλλη, η δυσαρέσκεια που υπάρχει αυτό το διάστημα προς το πρόσωπο του Σταύρου Κοντονή από την πλευρά των "ερυθρόλευκων", διατηρούν το θέμα στο προσκήνιο.

Ο SportDog επικοινώνησε με τον στενό συνεργάτη του Γιάννη Μώραλη, Βασίλη Τοκάκη, προκειμένου να εξετάσουμε το θέμα σφαιρικά και να μάθουμε την επίσημη θέση του δήμου Πειραιά. Γιατί η αλήθεια είναι πως δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση από την πλευρά του δήμου, ακόμα και μετά από την έκταση που πήρε η επαφή Μαρινάκη - Μώραλη με τον Νίκο Παππά. Τι μάθαμε από την επαφή μαζί του; Διαβάστε την ξεκάθαρη δήλωσή του στον SportDog...

"Ο δήμαρχος Πειραιά επισκέφθηκε με τον κύριο Μαρινάκη, πρώτο δημοτικό σύμβουλο, τον κύριο Παππά και συζήτησαν θέματα που έχουν να κάνουν με τον δήμο Πειραιά και, συγκεκριμένα, το θέμα της σύμβασης παραχώρησης του ΟΛΠ. Μαζί και τη θέση του δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και τα ανταποδοτικά οφέλη που θα έχουν ο δήμος Πειραιά και άλλοι δήμοι από το λιμάνι".

Στην πλευρά του Γιάννη Μώραλη, μάλιστα, έχει προκληθεί εντύπωση για την τεράστια έκταση που έχει πάρει το θέμα, από τη στιγμή που από χθες έχουν επιβεβαιώσει (μέσω διαρροής) τον λόγο της επίσκεψής του, μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά άνθρωποι του περιβάλλοντος του δημάρχου, για το γεγονός ότι δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση για το θεμα, δεν είθισται να βγάζει δελτίο Τύπου - ενημέρωση για την επίσκεψη εκείνος που πήγε κάπου, αλλά εκείνος που τον υποδέχτηκε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags