Facebook Pixel Λίγο πριν την ...έκρηξη παρμένος ξένος άσος τού ΠΑΟ!
| 2016-09-23 11:00:00

Λίγο πριν την ...έκρηξη παρμένος ξένος άσος τού ΠΑΟ!

Λίγο πριν την ...έκρηξη παρμένος ξένος άσος τού ΠΑΟ!

Αν και θεωρείται από τους πιο ποιοτικούς παίκτες στο φετινό ρόστερ, τα έχει με τον Αντρέα Στραματσόνι γιατί θέλει να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα! Διάβασε ποιος είναι με ένα «κλικ»!

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει δεχθεί αρκετή κριτική τόσο για το σύστημα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς που χρησιμοποιεί όσο και για κάποιες επιλογές στην 11άδα, ωστόσο το γεγονός ότι οι Πράσινοι έχουν ξεκινήσει με "2 στα 2" στο πρωτάθλημα τον "προστατεύει" από παραπάνω αντιδράσεις.

Μία από τις αποφάσεις τού Ιταλού τεχνικού που προκαλεί πολλές απορίες τόσο στους δημοσιογράφους όσο και στους οπαδούς είναι η μη χρησιμοποίηση του Λούκας Βιγιαφάνιες στο αρχικό σχήμα.

Οι περισσότεροι λένε ότι ο Αργεντινός μέσος είναι ο μοναδικός παίκτης από το φετινό ρόστερ τού Τριφυλλιού που διαθέτει τέτοια ποιότητα, τεχνική, καθέτη πάσα κ.λπ. Ωστόσο, ο Αντρέα Στραματσόνι δείχνει να μην τον υπολογίζει για βασικό, μιας και θεωρεί ότι υστερεί στο κομμάτι τής τακτικής.

Όπως και να έχει, ο παίκτης νιώθει αδικημένος στο ξεκίνημα της σεζόν και δεν μπορεί να πιστέψει ότι δε χωράει να παίζει στο αρχικό σχήμα. Ο ποδοσφαιριστής είναι "τρελαμένος" με την αντιμετώπιση του προπονητή του και είναι θέμα χρόνου, αν δεν αλλάξει κάτι στα πλάνα του Ιταλού, να ...ξεσπάσει.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες το φυσάει και δεν κρυώνει αυτό που συμβαίνει και κάνει υπομονή, περιμένοντας ότι στα επόμενα ματς θα πάρει βασικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, έχοντας σύμμαχο και τον κόσμο που σε κάθε παιχνίδι στη Λεωφόρο τον αποθεώνει και ζητάει τη συμμετοχή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Γυρίζει ο Σιμάο γιατί είναι μεγάλος ο Παναθηναϊκός"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags