Facebook Pixel Αυτές τις τρεις μεταγραφές θα ζητήσει ο Ουζουνίδης - Το πρώτο όνομα που τελειώνει από τον Παναθηναϊκό!
| 2016-12-03 10:45:00

Αυτές τις τρεις μεταγραφές θα ζητήσει ο Ουζουνίδης - Το πρώτο όνομα που τελειώνει από τον Παναθηναϊκό!

Αυτές τις τρεις μεταγραφές θα ζητήσει ο Ουζουνίδης - Το πρώτο όνομα που τελειώνει από τον Παναθηναϊκό!

Τι έχει ενημερώσει αρχικά την «πράσινη» ΠΑΕ ο νέος κόουτς του Τριφυλλιού; Ποιες είναι οι προτεραιότητές του για την ενίσχυση της ομάδας και σε ποιες θέσεις; Ο Σκύλος μυρίστηκε...

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει σηκώσει μανίκια και δουλεύει πλέον μέρα-νύχτα για τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει πέσει αμέσως στα βαθιά, τόσο αγωνιστικά αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όσο και εξωαγωνιστικά καθώς η ομάδα χρειάζεται αλλαγές σε όλους τους τομείς και αναζήτηση για τις μεταγραφές του Γενάρη.

Μάλιστα, ο Έλληνας κόουτς στις πρώτες του συζητήσεις με τη διοίκηση ήταν ξεκάθαρος σχετικά με τα όσα πρέπει να γίνουν άμεσα, αλλά και για τη σειρά με την οποία πρέπει να γίνουν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ήδη κάποιες σκέψεις σχετικά με τις μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα, ωστόσο πριν τις τελικές του εισηγήσεις, θα πρέπει πρώτα να είναι σίγουρος για το υλικό που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του.

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ενημέρωσε σχετικά τους διοικούντες και τόνισε πως πρώτα θα γίνει η αξιολόγηση του ρόστερ και μετά θα προχωρήσει σε προτάσεις για μεταγραφές. Άλλωστε, αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από το εάν θα υπάρξουν αποχωρήσεις, καθώς ήδη ακούγεται πολύ έντονα ότι άμεσα θα προκύψουν τέτοια ζητήματα, με τον Σάμπα να βρίσκεται σύμφωνα με τις πληροφορίες πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου. 

Περιμένοντας, λοιπόν, να δει τι ακριβώς θα γίνει με τους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα, ο Ουζουνίδης θα αξιολογήσει όλους τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια θα βγει στην αγορά ψάχνοντας αρχικά για ένα χαφ (6-8άρι), στόπερ (θα γίνουν προσπάθειες για τον Ρισβάνη, όπως πρώτος σάς αποκάλυψε ο SportDog), αλλά και τερματοφύλακα (θέλει έμπειρο με παραστάσεις).  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags