Facebook Pixel "Φωτιές" για Καλάθη - Τζεντίλε: "Τράβηξε ζόρι, τι τον βρίζετε;", "Δεν αξίζει να παίζει, ούτε βολές δε βάζει"!
| 2017-02-11 10:45:00

"Φωτιές" για Καλάθη - Τζεντίλε: "Τράβηξε ζόρι, τι τον βρίζετε;", "Δεν αξίζει να παίζει, ούτε βολές δε βάζει"!

του Γιώργου Κτενά
"Φωτιές" για Καλάθη - Τζεντίλε: "Τράβηξε ζόρι, τι τον βρίζετε;", "Δεν αξίζει να παίζει, ούτε βολές δε βάζει"!

Λόγια που ...καίνε από τον παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού, Χρήστο Μυριούνη, για τους δύο ντεφορμέ "πράσινους", που θα συζητηθούν! «Για να τον αφήσει η Μιλάνο να φύγει...»!

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει στον Παναθηναϊκό για το γεγονός ότι ο Νικ Καλάθης και ο Αλεσάντρο Τζεντίλε διανύουν περιόδο ντεφορμαρίσματος και δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους. 

Οι δύο περιπτώσεις, πάντως, είναι ξεχωριστές και ο Χρήστος Μυριούνης εξηγεί στο SportDog ποιο είναι το πρόβλημα με τους δύο παίκτες και τι πρέπει να γίνει.

"Ο Καλάθης κάνει κοιλιά αυτό το διάστημα, μετά από ένα σούπερ δίμηνο Οκτώβρη - Νοέμβρη. Ο προπονητής τού δίνει πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά πιστεύω ότι θα βρει τον τρόπο να ξεπεράσει ό,τι του συμβαίνει. Τον χρειάζεται ο Παναθηναϊκός", είπε αρχικά μέσω του SportDog ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής του Α.Ο. Αγρινίου και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Τράβηξε μεγάλο ζόρι για ένα γεμάτο δίμηνο. Αναμενόμενο ήταν να σκάσει, αλλά πρέπει να τον στηρίξουν και όχι να τον βρίζουν. Γιατί αυτά που ακούω για τον Καλάθη, δεν μου αρέσουν.Όχι να τον στήσουμε και στον τοίχο".

Τι χρειάζεται για να βρει ξανά τη φόρμα του;

"Πιστεύω ότι ο Πασκουάλ περιμένει να κάνει ένα καλό ματς, για να ξεμπλοκαριστεί. Να αποκτήσει ξανά ψυχολογία, να κάνει δύο μεγάλα σουτ. Για αυτό και του δίνει τόσο χρόνο συμμετοχής. Δεν τον φοβάμαι τον Καλάθη, γιατί είναι παιδί που δουλεύει, χαμηλών τόνων και όλα θα πάνε καλά με την περίπτωσή του".

Πώς σχολιάζετε την παρουσία του Τζεντίλε;

"Απογοήτευση! Όταν είχα ακούσει ότι θα ερχόταν στον Παναθηναϊκό, είχα δηλώσει ότι θα βοηθούσε. Τον παρακολουθώ αρκετά χρόνια και ήξερα τι παίκτης είναι. Αλλά τώρα θεωρώ ότι του δίνει πολύ χρόνο ο Πασκουάλ, αν και δεν το αξίζει. Το παιδί δεν βάζει ούτε τις βολές. Δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει. Για να τον αφήσει η Μιλάνο να φύγει, τι να πω... Δεν είναι εκείνος που ξέραμε πάντως".

Ακόμα και η μηχανική τού σουτ του είναι επηρεασμένη.

"Σε δύο ελεύθερες βολές που σούταρε με τον Κόροιβο, ίσα που έφτασε στο στεφάνι η μπάλα. Από εκεί φαίνονται όλα. Έχει βάλει μεγάλα σου το παιδί, τα περισσότερα τελευταία σουτ στο Μιλάνο τα έπαιρνε αυτός και τα έβαζε. Είναι ψυχολογικό αυτό που του συμβαίνει και έχει αγχωθεί περισσότερο στον Παναθηναϊκό. Θέλει να αποδείξει τι μπορεί να κάνει και αυτό τον αγχώνει κι άλλο".   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags