Facebook Pixel Επαφή του Παναθηναϊκού για να πάρει φορ - τρελή έκπληξη από Super League – Δεν είναι ο Μασούντ...
| 2017-04-05 14:00:00

Επαφή του Παναθηναϊκού για να πάρει φορ - τρελή έκπληξη από Super League – Δεν είναι ο Μασούντ...

Επαφή του Παναθηναϊκού για να πάρει φορ - τρελή έκπληξη από Super League – Δεν είναι ο Μασούντ...

Αιφνίδια κίνηση από τους Πράσινους για να αρπάξουν τρομερό γκολτζή του ελληνικού πρωταθλήματος! Πώς συνδέεται αυτή η περίπτωση με τον επιθετικό της Νέας Σμύρνης;

Πρώτο θέμα στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού είναι ο Μασούντ του Πανιωνίου, καθώς σημερινό δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει συμφωνήσει με τον Ιρανό άσο για το καλοκαίρι, ωστόσο υπήρξε άμεση αντίδραση και διάψευση από την "πράσινη" ΠΑΕ.

Ο SportDog, άλλωστε, από χθες σας έχει αποκαλύψει ότι η περίπτωση του Μασούντ δεν είναι τόσο προχωρημένη για τους Πράσινους όπως παρουσιάστηκε και πως υπάρχουν σημαντικές επιφυλάξεις για τον συγκεκριμένο παίκτη, μιας και η νέα μεταγραφική λογική της ομάδας προβλέπει την ενίσχυση με νέους, ταλαντούχους και -κυρίως- Έλληνες παίκτες.

Όπως γνωρίζει, μάλιστα, ο Σκύλος μέχρι πρόσφατα δεν είχε γίνει καμία επαφή του Μασούντ με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, παρόλο που όντως του αρέσει σαν παίκτης.

Ενδεικτικό ακόμα ότι οι Πράσινοι βάζουν πολύ αυστηρά κριτήρια για τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν αυτό το καλοκαίρι, είναι πως απέρριψαν πρόσφατα μια άλλη περίπτωση καλού επιθετικού της Super League λόγω εθνικότητας και ηλικίας.

H στήλη "SportDog Penalty" έμαθε ότι στον Παναθηναϊκό έκαναν κουβέντα για την περίπτωση του Γιουνές, του επιθετικού της Ξάνθης, ωστόσο τελικά τον "έκοψαν", καθώς δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις που έχουν βάλει (ξένος και 30 ετών), παρόλο που είναι ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 γκολ.

Είναι επόμενο, δηλαδή, να υπάρχουν ενστάσεις και για τον Μασούντ, ο οποίος είναι 33 ετών και πιάνει θέση ξένου, χωρίς, πάντως, να είναι σίγουρο ότι δε θα γίνει κίνηση, καθώς παραμένει πάντα ελκυστικό το γεγονός ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, παραμένει πάντα ψηλά στην "πράσινη" λίστα η περίπτωση του Γάλλου ακραίου μπακ Λεβέκ, ο οποίος αρέσει πολύ στους Πράσινους, αλλά δεν είναι εύκολο να αποκτηθεί.

Παράλληλα, για το θέμα του Κλωναρίδη, από χθες σας έχουμε αποκαλύψει για την πρόθεση που υπάρχει για την αγορά του από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, ενώ είναι πολύ νωρίς να κριθεί η περίπτωση του Εμποκού, καθώς θα πρέπει οι Ιταλοί να ρίξουν σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις τους, κάτι που με τα μέχρι τώρα δεδομένα θεωρείται πιθανό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags