Facebook Pixel Δίνει "τρελά" λεφτά για Έλληνα άσο ο Ολυμπιακός; Πώς πάει να γίνει το "κονέ" με σούπερ ταλέντο!
| 2017-06-18 10:15:00

Δίνει "τρελά" λεφτά για Έλληνα άσο ο Ολυμπιακός; Πώς πάει να γίνει το "κονέ" με σούπερ ταλέντο!

Δίνει "τρελά" λεφτά για Έλληνα άσο ο Ολυμπιακός; Πώς πάει να γίνει το "κονέ" με σούπερ ταλέντο!

Διεθνής άσος αρέσει πολύ στους Ερυθρόλευκους. Πώς μπορούν να γίνουν οι επαφές και ποιες οι δυσκολίες για να ντυθεί στα κόκκινα;

O Oλυμπιακός συνεχίζει και φέτος την προσφιλή τακτική του να αποκτά ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ήδη ανακοινώθηκαν οι μεταγραφές των Ρισβάνη και Κούτρη, κλεισμένος θεωρείται ο Σιώπης, ενώ θυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν ήδη μια σπουδαία γενιά νεαρών παικτών (Ρέτσος, Νικολάου, Ανδρούτσος, Μανθάτης).

Οι Πειραιώτες τσεκάρουν κάθε καλή περίπτωση ταλαντούχου Έλληνα και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι γράφτηκε στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ το όνομα του Τάσου Δώνη, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την εθνική Ανδρών κόντρα στη Βοσνία και εντυπωσίασε.

Ο γιος του γνωστού προπονητή, Γιώργου, ανήκει στη Γιουβέντους και φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στη γαλλική Νις. Στον Ολυμπιακό δεδομένα αρέσει πολύ ο παίκτης, ενώ υπάρχουν ξεκάθαρα «κανάλια» επικοινωνίας μεταξύ των δυο πλευρών.

Τόσο οι Ερυθρόλευκοι όσο και ο πατέρας του παίκτη εκπροσωπούνται από κοινό δικηγόρο, τη Λίνα Σουλούκου, παράγοντας που παίζει σαφέστατα σημαντικό ρόλο στις καλές σχέσεις που διατηρεί ο Γιώργος Δώνης με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν και δυο εμπόδια στην περίπτωση του Τάσου Δώνη, τα οποία δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουν οι πρωταθλητές. Αφενός, ο ίδιος ο παίκτης δεν… τρελαίνεται με την επιθυμία να παίξει μπάλα στο ελληνικό πρωτάθλημα και προτιμά να συνεχίσει στο εξωτερικό.

Αφετέρου, στη μέση μπαίνει και η Γιουβέντους, η οποία δεν προτίθεται να δανείσει εκ νέου τον Έλληνα επιθετικό. Αντιθέτως, οι Ιταλοί συζητούν μόνο για πώληση και μάλιστα με καλά χρήματα, που δεν είναι εύκολο να δώσει ούτε ο Ολυμπιακός ούτε κάποια άλλη ελληνική ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags