Facebook Pixel Ανέλπιστη εξέλιξη στην Τούμπα - Χαλάει "σίγουρη" μεταγραφή για 500.000; - Αυτή είναι η εναλλακτική!
| 2017-06-22 22:45:00

Ανέλπιστη εξέλιξη στην Τούμπα - Χαλάει "σίγουρη" μεταγραφή για 500.000; - Αυτή είναι η εναλλακτική!

Ανέλπιστη εξέλιξη στην Τούμπα - Χαλάει "σίγουρη" μεταγραφή για 500.000; - Αυτή είναι η εναλλακτική!

Μπορεί το όνομά του να έχει ακουστεί έντονα για τον Δικέφαλο, αλλά όπως φαίνεται η συμφωνία μπορεί να μη γίνει! Πώς και γιατί; Διάβασε όλο παρασκήνιο στο sportdog.gr.

O ΠΑΟΚ δε στοχεύει σε τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος την επόμενη σεζόν και γι' αυτόν τον λόγο σχεδιάζει να ενισχυθεί σημαντικά μέσα στο καλοκαίρι.

Οι Θεσσαλονικείς "ξεμπέρδεψαν" με το θέμα του προπονητή, δίνοντας τα "κλειδιά" στον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, έχουν ήδη αποκτήσει τον νεαρό Λημνιό από τον Ατρόμητο και πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσαν αριστερό μπακ (Λεβέκ).

Ωστόσο, ίσως το πιο "φλέγον" από τα ζητήματα που εκκρεμούν για το ρόστερ του Δικεφάλου είναι αυτό του τερματοφύλακα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου, που θα χάσει ένα σημαντικό κομμάτι της ερχόμενης σεζόν.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κοιτάζουν στην ελληνική αγορά για την ενίσχυσή τους στον "άσσο", έχοντας ξεχωρίσει την περίπτωση του γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξανδρου Πασχαλάκη και δευτερευόντως αυτή του τερματοφύλακα της Ξάνθης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Στον Δικέφαλο εκτιμούν τον Έλληνα τερματοφύλακα, όχι μόνο για το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, αλλά και γιατί πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα απαιτώντας φανέλα βασικού όταν γυρίσει ο Γλύκος.

Το πρόβλημα, ωστόσο, του εγχειρήματος της απόκτησης του Πασχαλάκη έγκειται στο οικονομικό κομμάτι. Κι αυτό γιατί οι απαιτήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα κυμαίνονται γύρω στις 500.000 και θεωρούνται αρκετά υψηλές, σε τέτοιο βαθμό που ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να τα δώσει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος του Δικεφάλου, ο οποίος αναζητά βασικό τερματοφύλακα ενόψει των προκριματικών του καλοκαιριού για το Europa League κι εάν δεν ξεπεραστούν άμεσα τα εμπόδια, πιθανώς η μεταγραφή του Πασχαλάκη να "χαλάσει" και οι Θεσσαλονικείς να καταλήξουν στον Ζίβκοβιτς ή σε κάποια άλλη περίπτωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags