Facebook Pixel "Βαρύ" το κλίμα για Στανόγεβιτς - Ράκος ο Σέρβος – Τι έκανε στο αεροδρόμιο, τι συνέβη με Μίχελ-"σβούρα"!
| 2017-07-28 10:45:00

"Βαρύ" το κλίμα για Στανόγεβιτς - Ράκος ο Σέρβος – Τι έκανε στο αεροδρόμιο, τι συνέβη με Μίχελ-"σβούρα"!

"Βαρύ" το κλίμα για Στανόγεβιτς - Ράκος ο Σέρβος – Τι έκανε στο αεροδρόμιο, τι συνέβη με Μίχελ-"σβούρα"!

"Μουρμούρες" και γκρίνια για τον προπονητή του Δικεφάλου μετά την κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο Κίεβο. Γιατί ο κόουτς ήταν... σκασμένος και τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα;

Άλλον ΠΑΟΚ περίμενε στο επίσημο ντεμπούτο του στον "ασπρόμαυρο" πάγκο ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και άλλον ΠΑΟΚ είδε.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στο Κίεβο και δημιούργησε πολλούς προβληματισμούς με τη γενικότερη εικόνα του, με τις "μουρμούρες" για τον Σέρβο προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του να είναι …μπόλικες από χθες το βράδυ.

Το γκολ του Πέδρο Ενρίκε έσωσε, βέβαια, κατά κάποιο τρόπο την "παρτίδα", αλλά και πάλι η κριτική στο πρόσωπο του Στανόγεβιτς είναι μεγάλη, τόσο για την απόφασή του να μην ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα ούτε τον Μπίσεσβαρ ούτε τον Πέλκα όσο και για τα πολλά κενά που παρουσίασε η άμυνα του ΠΑΟΚ.

To sportdog.gr έμαθε πως ο 43χρονος προπονητής ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος και …κακόκεφος κατά τη διάρκεια της παραμονής του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο του Κιέβου και συνεχώς μιλούσε με τους συνεργάτες του, ενώ είχε τετ α τετ και με τον Λούμπος Μίχελ και με τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

To σίγουρο είναι πως το κλίμα για τον Στανόγεβιτς μόνο ευχάριστο δεν είναι όπως σας ενημέρωσε από χθες το sportdog.gr, με τον Σέρβο να πρέπει μέχρι την Πέμπτη να διορθώσει τα πολλά λάθη στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και να παρουσιάσει μία ομάδα που και θα πάρει την πρόκριση για τα play off του Europa League και θα ικανοποιήσει με την απόδοσή της. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags