Facebook Pixel Γι' αυτό έφυγε ο Στανόγεβιτς, "τρελαμένος" ο Σέρβος - "Καυτό" παρασκήνιο με Βούκιτς, Μίχελ και... Σαββίδη!
| 2017-08-13 23:15:00

Γι' αυτό έφυγε ο Στανόγεβιτς, "τρελαμένος" ο Σέρβος - "Καυτό" παρασκήνιο με Βούκιτς, Μίχελ και... Σαββίδη!

Γι' αυτό έφυγε ο Στανόγεβιτς, "τρελαμένος" ο Σέρβος - "Καυτό" παρασκήνιο με Βούκιτς, Μίχελ και... Σαββίδη!

Όλα όσα συνέβησαν και δεν γράφτηκαν για το πολυσυζητημένο διαζύγιο του Δικεφάλου με τον νεαρό προπονητή - Πώς και γιατί ήρθε το τέλος και ποιοι ενεπλάκησαν στην υπόθεση...

Πέρασαν αρκετές ώρες από την απόλυση του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και την πρόσληψη του Ραζβάν Λουτσέσκου και ο «θόρυβος» στη Θεσσαλονίκη δεν έχει ακόμα καταλαγιάσει.

Το ερώτημα «γιατί ο Ιβάν Σαββίδης άκουσε τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς για τον Στανόγεβιτς και όχι τον Λούμπος Μίχελ που ήθελε τον Λουτσέσκου» είναι από αυτά που κυριαρχούν στις κουβέντες των ΠΑΟΚτσήδων, που πλέον ελπίζουν πως ο Ρουμάνος θα… συμμαζέψει τα πράγματα.

Ένα σενάριο, πάντως, που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση, όπως λένε άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον ΠΑΟΚ και γνωρίζουν τον χαρακτήρα του Ιβάν Σαββίδη, είναι πως ο ισχυρός άντρας του Δικεφάλου του Βορρά εκνευρίστηκε από την επιμονή του Μίχελ να γίνει και δεύτερη προσπάθεια να μεταπειστεί ο Βλάνταν Ίβιτς να παραμείνει στον ασπρόμαυρο πάγκο, όταν μετά από την πρώτη διαπιστώθηκε πλήρης… ασυμφωνία!

Κάπου εκεί, όταν δηλαδή και η δεύτερη προσπάθεια αποδείχθηκε ανεπιτυχής και ο Μίχελ είχε χάσει… πόντους, εμφανίστηκε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς που έπεισε τον Ιβάν Σαββίδη να δώσει τα «κλειδιά» στον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, με καθοριστικό στοιχείο στο να πει το «ναι» ο μεγαλομετόχος του ΠΑΟΚ να είναι οι επιτυχίες του Στανόγεβιτς ως προπονητής της Παρτιζάν!

Τελικά, ο Στανόγεβιτς αποδείχθηκε «λίγος» και ο Μίχελ πήρε την… εκδίκησή του έχοντας ως «συμμάχους» και όλους τους ανθρώπους του αγωνιστικού τμήματος πλην των Σέρβων συνεργατών του 43χρονου προπονητή, με έναν από αυτούς, τον άμεσο συνεργάτη του Στανόγεβιτς, Λιούμπισα Ράνκοβιτς, να είναι κουμπάρος του Βούκιτς!

Μετά το «φιάσκο» με τον Στανόγεβιτς, ο Βούκιτς δεν βρίσκεται και στα… καλύτερά του σε ό,τι έχει να κάνει με την επιρροή του στον Ιβάν Σαββίδη και ίσως κάνει καιρό για να προτείνει το ο,τιδήποτε στον ομογενή επιχειρηματία, ενώ ο Μίχελ… τρέχει σαν τρελός για να βοηθήσει τον Λουτσέσκου αφού γνωρίζει πως θα χρεωθεί ο ίδιος την αποτυχία εάν ο Ρουμάνος δεν οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε επιτυχίες.

Ο Στανόγεβιτς από την πλευρά του δεν έχει ακόμα σύμφωνα με πληροφορίες αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη, μην κρύβοντας τον εκνευρισμό του για το «άδειασμα» που του έγινε μετά από μόλις δύο επίσημους αγώνες και την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ θεωρεί πως ούτε αυτός ούτε οι συνεργάτες του είχαν την απαραίτητη στήριξη στους δύο μήνες που εργάστηκαν στον Δικέφαλο του Βορρά! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags