Facebook Pixel Εφυγαν και... τοστ μεταξύ Μπουρούση - Παππά, πριν πιαστούν στα χέρια - Γι' αυτό χαίρεται ο... Πασκουάλ
| 2017-08-25 19:00:00

Εφυγαν και... τοστ μεταξύ Μπουρούση - Παππά, πριν πιαστούν στα χέρια - Γι' αυτό χαίρεται ο... Πασκουάλ

Εφυγαν και... τοστ μεταξύ Μπουρούση - Παππά, πριν πιαστούν στα χέρια - Γι' αυτό χαίρεται ο... Πασκουάλ

Νέες πληροφορίες για τον άγριο τσακωμό στην Εθνική – Γιατί το κλίμα δεν είναι καλό και ποιος εκτόνωσε την κατάσταση; Πού κολλάει ο Καταλανός προπονητής του "τριφυλλιού";

Η Εθνική ταράχτηκε για μία ακόμη φορά για τα καλά με το επεισόδιο ανάμεσα στον Γιάννη Μπουρούση και τον Νίκο Παππά.

Η... μάχη που έγινε ανάμεσα στους δύο παίκτες δεν ήταν απλή. Την είδε πολύς κόσμος, αφού έγινε σε κοινόχρηστο χώρο του ξενοδοχείου. Και είδαν τους δύο παίκτες να έρχονται στα χέρια, αφού πρώτα εκσφενδονίστηκαν αντικείμενα και από τη μία και από την άλλη πλευρά.

Τα... ιπτάμενα τοστ έδωσαν τη θέση τους στα χέρια, αλλά με την περέμβαση των ψυχραιμοτέρων η κατάσταση εκτονώθηκε.

Μάλιστα, εκτονώθηκε ακόμη πιο πολύ, όταν η ομοσπονδία αποφάσισε να βάλει χέρι και να τους συνετίσει για να μη γίνουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Η κατάσταση στα ενδότερα της Εθνικής δεν είναι καλή και δεν χρειάζεται να το τονίσει κανείς. Από τα γεγονότα, που βγαίνουν στον αέρα, φαίνεται.

Μένει να δούμε πώς θα καταλήξει η φετινή μεγάλη περιπέτεια της Εθνικής, που ξεκίνησε με το ανελέητο ψάξιμο για προπονητή, την απουσία του Αντετοκούνμπο και τα επεισόδια μεταξύ των παικτών.

Σήμερα μετά το ματς με τη Σερβία θα σχηματισθεί η δωεδεκάδα. Ο ένας που θα κοπεί σίγουρα είναι ο Λαρεντζάκης, ο άλλος πιθανότατα ο Μήτογλου. Και αν γίνει κάτι τέτοιο, η χαρά του Τσάβι Πασκουάλ θα είναι μεγάλη, αφού θα έχει έναν παίκτη ακόμη στη διάθεσή του. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags