Facebook Pixel "Έμπειρος ξένος κίπερ αντί του Καπίνο" - "Ούτε τετράδα ο ΠΑΟ χωρίς Ζέκα, παράγινε με Ουζουνίδη"!
| 2017-08-26 10:00:00

"Έμπειρος ξένος κίπερ αντί του Καπίνο" - "Ούτε τετράδα ο ΠΑΟ χωρίς Ζέκα, παράγινε με Ουζουνίδη"!

του Γιώργου Κτενά
"Έμπειρος ξένος κίπερ αντί του Καπίνο" - "Ούτε τετράδα ο ΠΑΟ χωρίς Ζέκα, παράγινε με Ουζουνίδη"!

Ο Γιάννης Παπαγιάννης μιλάει στο sportdog.gr για το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού και πετάει ατάκες - φωτιά για αιώνιο αντίπαλο και ΠΑΟΚ!
 

Επιθετικό περιοχής, στόπερ αν αποχωρήσει ο Ρέτσος και έναν έμπειρο ξένο τερματοφύλακα χρειάζεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα σχολίασε στο sportdog.gr o Γιάννης Παπαγιάννης.
 
Ο παρουσιαστής τού κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο Kontra Channel και γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού, μίλησε για τους "ερυθρόλευκους" που είναι χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα και θα κατακτήσουν ξανά το πρωτάθλημα. Αλλά και για τις μεταγραφές τού Ολυμπιακού που του έχουν κάνει εντύπωση.
 
Ακόμα αναφέρθηκε στον Ουζουνίδη που δεν τον ήθελε στον Ολυμπιακό και υπάρχουν ΜΜΕ που τον στηρίζουν στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον ΠΑΟΚ που έχει τη βορειοελλαδίτικη νοοτροπία και χάνει τα παιχνίδια από τη Λάρισα και κάτω.  
 
"Ήταν μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό η πρόκριση στους ομίλους τού Τσάμπιονς Λιγκ, με την έννοια ότι οι ελληνικές ομάδες δεν είναι έτοιμες αυτή την περίοδο. Δεν αντιμετώπιζε κάποιο μεγαθήριο ο Ολυμπιακός, αλλά η επιτυχία του τού δίνει το δικαίωμα να παραμείνει κυρίαρχος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα επόμενα χρόνια με τα εκατομμύρια που θα πάρει, την ενίσχυση που θα φέρουν τα έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το γεγονός θα παίζει σίγουρα για 3-4 μήνες στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι που εκτός από έσοδα και ευρωπαϊκή λάμψη, δίνει και την ψυχολογία του νικητή", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog.gr ο Γιάννης Παπαγιάννης και στη συνέχεια συμπλήρωσε για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας:
 
"Αμυντικά έχει κάποια θέματα ο Ολυμπιακός, φάνηκαν εναντίον της Ριέκα. Ο Βούκοβιτς και ο Ρομαό γλιστρούσαν στο χορτάρι, αλλά η γενική εικόνα ήταν καλή, έγινε εξαιρετική δουλειά. Ο Οφόε έπαιξε πολύ καλά, ο Ζιλέ έπαιξε καλά, ήταν εξαιρετικός, ο Μπεν παρότι έχασε πολλά γκολ πάλι, κινήθηκε ωραία στον χώρο, έκανε χιλιόμτερα κ.λπ. Περίμενα να δω πρώτα τη δουλειά τού Χάσι και έπειτα να τον κρίνω. Μπορώ να πω τώρα ότι είμαι ικανοποιημένος".
 
Υπάρχει κάποιος από τις φετινές μεταγραφές που έχεις ξεχωρίσει;


"Οπωσδήποτε ο Οφόε. Και ο Ζιλέ. Αλλά θα έλεγα και ο Μάριν, ως "μεταγραφή", από την άποψη ότι είναι σαν νέο πρόσωπο έτσι όπως τον διαχειρίζεται φέτος ο προπονητής. Και μου αρέσει αρκετά και ο Μπεν, μία "μεταγραφή" που κανένας ίσως δεν περίμενε να βγει".

Τι περιμένεις στο μεταγραφικό πεδίο για τον Ολυμπιακό, στη συνέχεια;

"Χρειάζεται ενίσχυση αν θέλει να παίξει αξιοπρεπώς στους ομίλους τού Τσάμπιονς Λιγκ και να έχει σοβαρή παρουσία. Χρειάζεται οπωσδήποτε 2-3 μεταγραφές, έναν σέντερ φορ που να είναι κλασσικός επιθετικός, στράικερ, καθώς τόσο ο Μπεν, όσο και ο Εμενίκε και ο Ανσαριφάρντ, δεν είναι τέτοιοι. Επίσης θα χρειαστεί οπωσδήποτε έναν σέντερ μπακ αν φύγει ο Ρέτσος, το θεωρώ πιθανό να φύγει αν και δεν ξέρω τι σκέφτεται η διοίκηση, κι έναν έμπειρο ξένο τερματοφύλακα. Ο ανταγωνισμός θα βελτιώσει πολύ και τον Καπίνο".

Τέλος, πες μου δύο λόγια για το πώς βλέπεις μέχρι στιγμής Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

"Δε νομίζω ότι είναι ανταγωνιστικοί στον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ έχει κάπως πιο αξιόπιστο και δεμένο σύνολο, αλλά θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει ξανά το πρωτάθλημα και, μάλιστα, με μεγάλη διαφορά. Απογοητευτική είναι η εικόνα τού Παναθηναϊκού και ειδικά αν αποχωρήσει ο Ζέκα, θα δυσκολευτεί να μπει ακόμα και στην τετράδα. Ήμουν από αυτούς που δεν ήθελα τον Ουζουνιδη στον Ολυμπιακό και θεωρώ ότι έχει παραγίνει το θέμα μαζί του. Πιστεύω ότι η περίπτωσή του έχει να κάνει περισσότερο με κάποια ΜΜΕ που τον στηρίζουν και λιγότερο με την ικανότητα. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, δεν είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να κάνει κάτι, λόγω της νοοτροπίας. Κυριαρχεί η βορειοελλαδίτικη αντίληψη και όταν κατεβαίνει κάτω από τη Λάρισα, χάνει τα παιχνίδια. Δείτε τι έγινε με τον Λεβαδειακό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags