Facebook Pixel Mεγάλο deal ΠΑΟ τον Γενάρη, έτσι γεμίζει τα ταμεία του εκατομμύρια - Ποια η κίνηση-ματ της διοίκησης!
| 2017-09-04 20:45:00

Mεγάλο deal ΠΑΟ τον Γενάρη, έτσι γεμίζει τα ταμεία του εκατομμύρια - Ποια η κίνηση-ματ της διοίκησης!

Mεγάλο deal ΠΑΟ τον Γενάρη, έτσι γεμίζει τα ταμεία του εκατομμύρια - Ποια η κίνηση-ματ της διοίκησης!

Μία εξαιρετική συμφωνία είναι ήδη στα σκαριά για τους "πράσινους" – Πώς το Tριφύλλι επιχειρεί την ολοκλήρωσή της, πόσο θα ενισχυθεί οικονομικά; Διάβασε στο Sportdog.gr.

Παρά τη γενικότερη δυσαρέσκεια που υπήρχε για τις κινήσεις του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό παζάρι, ειδικά μετά τις πωλήσεις του Μπεργκ στην αρχή του καλοκαιριού και του Ζέκα στο τέλος, οι Πράσινοι κατάφεραν να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ τις δυο τελευταίες ημέρες αποκτώντας τους Σιλά, Μουνιέ και Χίλιεμαρκ.

Μάλιστα, στις 31 Αυγούστου, λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, παραλίγο το Τριφύλλι να πετύχει ένα ακόμα τρομερό deal, καθώς είχε πρόταση από την Μπενφίκα για την παραχώρηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από το καλοκαίρι του 2018 με αντάλλαγμα 2 εκατ. ευρώ και τον διετή δανεισμό του Ολλανδού εξτρέμ, Όλα Τζον.

Η συμφωνία χάλασε εξαιτίας της άρνησης του Τζον και της έλλειψης χρόνου για διαπραγματεύσεις, ωστόσο αποτέλεσε την απόδειξη ότι ο Βλαχοδήμος έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του και θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να εξαργυρώσει τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει από αυτή την εξέλιξη.

Γι' αυτόν τον λόγο οι Πράσινοι σκοπεύουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Έλληνα γκολκίπερ. Το παρόν εκπνέει το 2019 και έτσι εάν ο Παναθηναϊκός δεν επεκτείνει τη συνεργασία, τότε το επόμενο καλοκαίρι θα βρεθεί σε μειονεκτική θέση, με τον παίκτη να μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη κουβέντα για ανανέωση θα γίνει περίπου στα τέλη Σεπτέμβρη, χωρίς ακόμα να είναι προγραμματισμένη η ακριβής ημερομηνία. Στόχος των διαπραγματεύσεων είναι αφενός να επιβραβευτεί οικονομικά για τις πολύ καλές εμφανίσεις του ο Έλληνας πορτιέρε και αφετέρου να μπουν οι σχετικές ρήτρες στο συμβόλαιο, μιας και η πώλησή του είναι το κύριο ζητούμενο.

Παράλληλα, υπάρχουν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι οι Πράσινοι είναι έτοιμοι να τα βρουν με τη Μπενφίκα για την πώληση του Βλαχοδήμου τον Ιανουάριο με 1,8 εκατ. ευρώ και την παραμονή του παίκτη στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού.

Πάντως, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προκύπτει με βάση τις πληροφορίες του sportdog.gr. Άλλωστε, από τη στιγμή που οι άνθρωποι του Τριφυλλιού γνωρίζουν ότι το ενδιαφέρον για τον 23χρονο τερματοφύλακα είναι δεδομένα υπαρκτό και ταυτόχρονα δουλεύουν για την ανανέωση του συμβολαίου του, φαντάζει δύσκολο να αποδεχθούν από τώρα πρόταση και μάλιστα μικρότερη από αυτή που έγινε λίγες μέρες νωρίτερα (1,8 εκατ. αντί για 2 εκατ. ευρώ).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags