Facebook Pixel Μεγάλη «μάχη» στον ΠΑΟ - Πώς θα γίνει το... χρυσό deal για ταλαντούχο Έλληνα άσο – Ποιο το εμπόδιο;
| 2017-09-06 10:00:00

Μεγάλη «μάχη» στον ΠΑΟ - Πώς θα γίνει το... χρυσό deal για ταλαντούχο Έλληνα άσο – Ποιο το εμπόδιο;

Μεγάλη «μάχη» στον ΠΑΟ - Πώς θα γίνει το... χρυσό deal για ταλαντούχο Έλληνα άσο – Ποιο το εμπόδιο;

Μπορεί οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί μια φοβερή συμφωνία για το Τριφύλλι να είναι αρκετές, αλλά όπως φαίνεται πρώτα θα χρειαστεί να γίνουν σκληρές διαπραγματεύσεις.

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών ο Παναθηναϊκός βρέθηκε κοντά στην πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα, όμως το deal παρουσίασε δυσκολίες, μιας και δεν υπήρχε χρόνος για να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις.

Πάντως, η υπόθεση δεν είναι τελειωμένη, αφού λέγεται ότι η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα τερματοφύλακα και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να επανέλθει για την απόκτησή του τον Ιανουάριο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στον Παναθηναϊκό έχουν αντιληφθεί ότι ο 23χρονος γκολκίπερ είναι σημαντικό περιουσιακό στοιχείο και σκοπεύουν να ξεκινήσουν άμεσα συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το πρόβλημα είναι ότι ίσως το εγχείρημα της επέκτασης της συνεργασίας των δυο πλευρών να μην είναι τόσο απλό όσο θα ήθελαν οι διοικούντες του Τριφυλλιού.

Το υπάρχον συμβόλαιο του νεαρού κίπερ ολοκληρώνεται σε δυο χρόνια, κάτι που σημαίνει πως αν τα πράγματα μείνουν ως έχουν τώρα, ο παίκτης θα πρέπει να πωληθεί αναγκαστικά το επόμενο καλοκαίρι προτού μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος να αποχωρήσει χωρίς οικονομικο αντάλλαγμα το 2019.

Συνεπώς, οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του Έλληνα γκολκίπερ αναμένεται να είναι δύσκολες. Δεν είναι υπερβολή, μάλιστα, να πούμε ότι θα γίνει… μάχη για το ποια από τις πλευρές θα εξασφαλίσει το πάνω χέρι σε μια μελλοντική πώληση.

Ο Παναθηναϊκός θέλει μεν να τον παραχωρήσει με το κατάλληλο αντίτιμο, αλλά επιθυμεί να το κάνει με τους δικούς του όρους. Αντίστοιχα, η πλευρά του παίκτη γνωρίζει ότι βρίσκεται σε θέση ισχύος με την παρούσα κατάσταση και δεν πρόκειται να πει το "ναι" στην ανανέωση εάν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags