Facebook Pixel "Δουλεύει" από τώρα ο Ολυμπιακός το μεγάλο "μπαμ" του ερχόμενου καλοκαιριού - Έτσι θα φέρει παικταρά!
| 2017-09-08 09:45:00

"Δουλεύει" από τώρα ο Ολυμπιακός το μεγάλο "μπαμ" του ερχόμενου καλοκαιριού - Έτσι θα φέρει παικταρά!

"Δουλεύει" από τώρα ο Ολυμπιακός το μεγάλο "μπαμ" του ερχόμενου καλοκαιριού - Έτσι θα φέρει παικταρά!

Μπορεί μόλις πριν λίγες ημέρες να τελείωσε η μεταγραφική περιόδος, αλλά στου Ρέντη ήδη ετοιμάζουν «χτύπημα» για την επόμενη σεζόν! Πώς θα γίνει deal που θα «ρίξει» το Φάληρο;

Πολύς ντόρος έχει ξεσπάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με τις πιθανότητες να ντυθεί το χειμώνα στα ερυθρόλευκα ο Κέβιν Μιραλάς.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως ο ίδιος ο Βέλγος «πυροδοτεί» με τις δηλώσεις και τις πράξεις του τα σενάρια και το σχετικό... σούσουρο, που διατηρείται στην επικαιρότητα, ωστόσο άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την υπόθεση και «από μέσα» δεν δίνουν παρά ελάχιστες πιθανότητες στο ενδεχόμενο να γίνει η μεταγραφή τον Ιανουάριο...

Το «mission impossible» στην υπόθεση του 30χρονου επιθετικού συνεχίζει να υφίσταται, όπως παραδέχονται διοικητικοί παράγοντες του Ολυμπιακού, αλλά και άνθρωποι του περιβάλλοντος του παίκτη, γι' αυτό και μοιάζει απίθανο να γίνει κάτι πριν από το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν, όσα λέει και όσα κάνει τώρα ο Κέβιν Μιραλάς είναι αποτέλεσμα της πίκρας του από τη γενικότερη συμπεριφορά του Ρόναλντ Κούμαν, καθώς επίσης και από το γεγονός ότι η Εβερτον δεν τον άφησε να φύγει το καλοκαίρι για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Συνθήκες, όμως, που μπορεί να αλλάξουν με το πέρασμα του χρόνου...

Παράλληλα, άπαντες αντιλαμβάνονται ότι με πείσματα και διαρροές στον Τύπο δεν γίνονται εύκολα μεταγραφές και στη συγκεκριμένη υπόθεση θα χρειαστεί να κάνουν όλοι αρκετό καιρό ακόμα υπομονή.

Μάλιστα, στο Λιμάνι πιστεύουν ότι ο Κούμαν θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Βέλγο στους ομίλους του φετινού Γιουρόπα Λιγκ, «καίγοντας» έτσι για τον παίκτη το χαρτί να παίξει φέτος με άλλη ομάδα στη διοργάνωση.

Η θέση που κυριαρχεί στον Ολυμπιακό για την υπόθεση είναι πως «ξέραμε την αδημονία του κόσμου για την επιστροφή του Βέλγου, γι' αυτό και υποβάλλαμε μια εξαιρετικά δελεαστική προσφορά στην Εβερτον για να τον αποκτήσουμε. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να λυγίσουμε τις αντιστάσεις της. Τον Γενάρη είναι δύσκολο να γίνει κάτι, οπότε θα δούμε ξανά την υπόθεση το επόμενο καλοκαίρι. Μέχρι τότε υπάρχει πολύς χρόνος για να αλλάξουν κάποια δεδομένα και να ωριμάσουν ακόμα περισσότερο οι συνθήκες μιας τέτοιας μεταγραφής».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags