Ο Κονέ και ο Τζιόλης θα μείνουν στην Ελλάδα και ο Φερνάντο Σάντος βλέπει πλέον μόνο μπροστά και ιδιαίτερα την πρεμιέρα με την Πολωνία σε λίγες ημέρες.

Τα ψέμματα τελείωσαν και το ζητούμενο είναι πως η εθνική θα βρεθεί στη καλύτερη της κατάσταση στις 8 Ιουνίου στο πρώτο ματς με τους Πολωνούς στην Βαρσοβία. Από εδώ και πέρα σταματούν οι συζητήσεις για την επιλογή των παικτών ή τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Το κλίμα στην εθνική είναι καλό. Ο πρώτος στόχος είναι η ομογενοποίηση της εθνικής και η επιλογή της τακτικής που θα ακολουθηθεί στο εναρκτήριο παιχνίδι. Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του μελετούν την αντίπαλο μας που δείχνει πολύ καλά δείγματα και σημάδια βελτίωσης το τελευταίο διάστημα.

Τα στημένα και οι κομπίνες θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο ποδοσφαιρικό τουρνουά του επόμενου μήνα και είναι λογικό ο κ. Σάντος να ρίχνει εκεί το βάρος του. Πολλά ματς θα κριθούν από ένα κόρνερ ή ένα φάουλ και η εθνική θα πρέπει να το εκμεταλλευθεί αυτό.

Η παρουσία και του Μήτρογλου θα βοηθήσει την ομάδα μας στον επιθετικό τομέα που ούτως ή άλλως είναι δυνατή με τον Γκέκα, τον Σαμαρά και τον Σαλπιγγίδη.

Αν η εθνική βελτιώσει λίγο την ταχύτητα στην ανάπτυξη της τότε είναι ικανή για σπουδαία πράγματα στην Πολωνία. Η γρήγορη μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επιθεση θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα μας να απειλήσει την αντίπαλη εστία και φθάσει με αξιώσεις κοντά στο γκολ.

Γιατί σε αυτό του τουρνουά η ομάδα μας θα πρέπει να σκοράρει πιο συχνά σε σχέση με προηγούμενες διοργανώσεις, αν θέλει να διακριθεί.

Πηγή: pamesports.gr