Άλλωστε αυτά λέμε και γράφουμε πάντα πριν από τόσο μεγάλης σημασίας αναμετρήσεις που μπορεί και να καθορίσουν την πορεία της ομάδας σ'ένα Euro ή σ'ένα Μουντιάλ.

Επίσης είναι εύκολο να κανείς ό,τι κανείς στην πρεμιέρα: Να ευχηθείς καλή δύναμη στην ομάδα και τους παίκτες και να τους ζητήσεις το ανθρωπίνως καλύτερο. Το δύσκολο είναι να πεις τη γνώμη σου και να κανείς την πρόβλεψή σου ώστε να κρίνεσαι κι εσύ και να μη χαρακτηρίζεσαι Μετά Χριστόν Προφήτης.

Ακούω πολλούς να μιλούν για ρίσκο που πρέπει να πάρει ο Σαντος. Να παίξει δηλαδή φουλ επιθετικά από τα πρώτα λεπτά (με τις ανάλογες επιλογές στη σύνθεση) και να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη-δεδομένη-αμυντική αστάθεια των Τσέχων.

Εμένα πάλι δε μ'ενδιαφέρει καθόλου αν η ομάδα θα παίξει επιθετικά!Εμένα μ ενδιαφέρει ο ομάδα να παίξει: 1) Για να κερδίσει! 2) Κι αν δει ότι δε μπορει να κερδίσει να παίξει για να μη χάσει.

Επομένως ενδιαφέρομαι να δω ότι στο τέλος του ημιχρόνου το πινακάκι του σκορ να γράφει "μηδέν"στο παθητικό μας. Κι από κει και πέρα ανάλογα με την εικόνα του παιχνιδιού και τις φυσικές δυνάμεις των παικτών να γίνουν επιλογές που θα μας φέρουν πιο κοντά στο(η στα )γκολ και φυσικά τον απόλυτο στόχο μας: Το τρίποντο! Υπ αυτή την έννοια δε...διαπραγματεύομαι συμμετοχή του Κατσουράνη σε θέση διαφορετική απ αυτήν του κεντρικού οπισθοφύλακα.

Ο Κώστας είναι "κόουτς εντός γηπέδου" και η καλύτερη πιθανή μας εγγύηση στα μετόπισθεν καθώς θα λείπουν οι βασικοί σέντερ μπακ. Μαζί του ο Κυριάκος; Μάλλον,αν κι εμένα μ αρέσει πιο πολύ ως αμυντικός χαφ. Τέλος πάντων.

Μαζί με Καραγκούνη και Μανιάτη ποιος; Και πιο μπροστά ποιοι: Εδώ σταματώ να σας κουράζω γιατί οι πιθανές επιλογές είναι αναρίθμητες. Και θα μπορούσαν πέρα απ τις προφανείς λύσεις να κρύβουν πολλές και μεγάλες ελπίδες. Απέναντι όμως στην Τσεχία θεωρώ ότι χρειάζεται εκτός από πάθος και δύναμη και κάτι άλλο πολύ σοβαρό. Ταχύτητα-ταχύτητα ταχύτητα!!!

Πηγή: pamesports.gr