Facebook Pixel Μένει για να …φύγει!
| 2012-07-25 12:14:00

Μένει για να …φύγει!

Μένει για να …φύγει!

Ο Καράμπελας δεν ταξιδεύει στο Τσέστερ και εξέφρασε την εκτίμηση στους συμπαίκτες του ότι εντός της ημέρας θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ - Εκτός και ο Μιχάλης Παυλής.

Εκτός της αποστολής που θα ταξιδέψει στο Τσέστερ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ έμεινε ο Νίκος Καράμπελας, γεγονός που μαρτυρεί ότι είναι ήδη με το ένα πόδι εκτός ομάδας.

Ο Έλληνας αμυντικός θα παραμείνει στην Αθήνα, ενώ σε συζητήσεις που είχε με συμπαίκτες του εξέφρασε την εκτίμηση ότι ακόμη και κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας είναι πιθανό να τελειώσει το θέμα του και να σφραγιστεί η αποχώρησή του από την Ένωση...

Πλην της απουσίας του ονόματος του Νίκου Καράμπελα, ξεχωρίζει η απόφαση του προπονητή της ΑΕΚ να μην συμπεριλάβει στην αποστολή και τον Μιχάλη Παυλή, ενώ αναμενόμενη ήταν η απουσία του Γιάννη Κοντοέ.

Οι 29 παίκτες που επέλεξε είναι οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Μακρυωνίτης, Βαλ. Βλάχος, Αρκούδας, Γιάγκο, Μπουγαΐδης, Ματεντζίδης, Τσαμουρλίδης, Νικολιάς, Γροντής, Σταματής, Κουρελάς, Τσεβάς, Γαρουφαλιάς, Αγκιρίμπα, Ρίκκα, Φούντας, Τομαράς, Γκερέιρο, Φέτσης, Κοτσαρίδης, Καλογέρης, Λαγός, Παπαδημητρίου, Σιαλμάς, Νικόλτσης, Τσίτας.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags