Facebook Pixel Πετάει ή δεν πετάει ο Σιαλμάς;
| 2012-08-20 08:49:00

Πετάει ή δεν πετάει ο Σιαλμάς;

Πετάει ή δεν πετάει ο Σιαλμάς;

O Σιαλµάς έχει τα εισιτήρια για Αζερµπαϊτζάν στο χέρι και ετοιµάζεται να πετάξει σήµερα, αλλά στην ΑΕΚ του διαµηνύουν πως δεν είναι δυνατό να φύγει καθώς δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Τελειωµό δεν έχουν τα προβλήµατα για την ΑΕΚ, που πέντε ηµέρες πριν από την επίσηµη πρεµιέρα του πρωταθλήµατος όχι µόνο δεν ξέρει κατά πόσο θα µπορέσει να συµµετάσχει στο πρωτάθληµα, αλλά ούτε καν ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα απαρτίζουν το ρόστερ της.

Ανεξάρτητα από το αν θα καταφέρουν τελικά οι «κιτρινόµαυροι» να εκδώσουν δελτία στους πιτσιρικάδες που απέκτησαν, τίθεται πλέον εν αµφιβόλω και η παρουσία του Δηµήτρη Σιαλµά, που παρουσιάζεται έτοιµος να τραβήξει την υπόθεση της µετακίνησής του στην Μπακού στα άκρα.

O 26χρονος µεσοεπιθετικός έχει δεχθεί πρόταση για 3ετές συµβόλαιο από το Αζερµπαϊτζάν έναντι περίπου 350.000 ευρώ, µε την ΑΕΚ να συναινεί στη λύση του συµβολαίου του (µε τον παίκτη να χαρίζει ποσό από τα οφειλόµενα προς αυτόν χρήµατα) υπό την προϋπόθεση πως θα έβρισκε τον αντικαταστάτη του.

Η ανατροπή των δεδοµένων όµως στην υπόθεση Κουτσιανικούλη, που προοριζόταν για «αντι- Σιαλµάς», φαίνεται πως φέρνει τα πάνω κάτω.

Τη στιγµή δηλαδή που ο Σιαλµάς έχει τα εισιτήρια για Αζερµπαϊτζάν στο χέρι και ετοιµάζεται να πετάξει σήµερα το πρωί, στην ΑΕΚ του διαµηνύουν πως δεν είναι δυνατό να φύγει από τη στιγµή που το Σάββατο ξεκινάει το πρωτάθληµα και δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Γεγονός που ανατρέπει πλήρως το µέλλον του Σιαλµά που έχει συµφωνήσει σε όλα µε την Μπακού και µένει απλά να βάλει τις υπογραφές στο νέο του συµβόλαιο.

Για τον λόγο αυτόν ο νεαρός φαίνεται διατεθειµένος, αν µέχρι νωρίς σήµερα το πρωί δεν έχει βρεθεί κάποια λύση και δεν του δοθεί η άδεια να ταξιδέψει, να καταθέσει µέχρι και προσφυγή στην προσπάθεια να εξασφαλίσει την ελευθέρας του και να υπογράψει µε την Μπακού.

Μια σκέψη την οποία ήθελε εξ αρχής να αποφύγει προκειµένου να µη µεγιστοποιήσει τα ήδη υπάρχοντα προβλήµατα στην οµάδα και µένει αν σήµερα το πρωί θα τη µετουσιώσει σε πραγµατικότητα.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags