Aν βέβαια χάσουμε, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα...Μην ξεχνάμε δε, ότι τον Μάρτιο θα ταξιδέψουμε στη Βοσνία.

επομένως η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι επιβεβλημένη στη Μπρατισλάβα και ενδεχομένως να συνδυαστεί με στραβοπάτημα των Βόσνιων απέναντι στη Λιθουανία (πω, πω, αισιοδοξία!)

Το αποτέλεσμα θα κριθεί αποκλειστικά από τη δική μας εμφάνιση. Αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο με τη λετονία δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αλλά αν επαναλάβουμε την κακή εμφάνιση της περασμένης Παρασκευής, τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Εκτός έδρας θα μας παρουσιαστούν μόνο δύο-τρεις ευκαιρίες, αν δεν κατορθώσουμε να τις αξιοποίησουμε, τότε πως θα φύγουμε με το διπλό από τη Μπρατισλάβα;

Δικαιολογίες δεν θα υπάρχουν αν καταφέρουμε και αποκλειστούμε από αυτόν τον όμιλο, τον πιο βατό της προκριματικής φάσης.

Το θετικό είναι πως η ποιότητα, το ταλέντο και η διάθεση των Ελλήνων παικτών είναι στοιχεία ικανά για να φέρουν τη νίκη. Αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία χρειάζεται για να κρατηθεί το μηδέν στην άμυνα. Αλλά αυτό λίγο μας ενοχλεί αν καταφέρουμε να πετύχουμε ένα γκολ περισσότερο από τους αντιπάλους μας.

Και κάτι για τον τερματοφύλακα μας. Ο Ορέστης Καρνέζης εμπνέει σιγουριά σε κάθε ενέργεια του και δείχνει πως η εθνική βρήκε έναν άξιο διάδοχο του Αντώνη Νικοπολίδη.

Πηγή: pamesports.gr