Η ιστορία έχει ως εξής: Το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ και αναπληρωτής πρόεδρος επί διοίκησης Πιλάβιου, Γιάννης Οικονομίδης, διαπίστωσε στην πτήση προς Μπρατισλάβα ότι στη θέση που αναγραφόταν στο εισιτήριο του καθόταν ο Λεωνίδας Βόκολος και δίπλα του ο συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος, ο Ρικάρντο.

Η θέση που καθόταν ο Βόκολος αντιστοιχούσε στο εισιτήριο του Γιάννη Οικονομίδη ο οποίος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς την Μπρατισλάβα δεν δημιούργησε θέμα και κάθισε σε άλλη θέση, πιο πίσω.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της αποστολής στη Σλοβακία υπήρξε συζήτηση για το θέμα μεταξύ του Γιάννη Οικονομίδη και του νέου αναπληρωτή της ΕΠΟ Γιάννη Παπακωνσταντίνου.

Στην πτήση της επιστροφής ο Οικονομίδης διαπίστωσε ότι στη θέση του καθόταν πάλι ο Βόκολος. Και επειδή όλες οι μπροστά θέσεις (business class) ήταν πιασμένες και έπρεπε να κάτσει μεταξύ των ποδοσφαιριστών είπε στον Βόκολο ότι το εισιτήριό του αντιστοιχεί στη θέση που καθόταν.

Ο Βόκολος σηκώθηκε και με τον Ρικάρντο Σάντος πήγαν να κάτσουν σε θέσεις πιο κοντά στους ποδοσφαιριστές.

Το περιστατικό αντιλήφθηκε ο προπονητής της εθνικής Φερνάντο Σάντος που καθόταν μαζί με το Φύσσα. Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός σε ένδειξη δυσαρέσκειας και… συμπαράστασης και αφού κάτι ψιθύρισε, πήγε και κάθισε μαζί με το Βόκολο.

Όταν είδαν αυτή την κίνηση ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής και ο αναπληρωτής πρόεδρος Παπακωνσταντίνου πήγαν και αυτοί να κάτσουν με το Σάντος προκειμένου να τον ηρεμήσουν.

Πηγή: soccerplus.gr