Facebook Pixel "Τελειώνει" ο Γκρέταρσον!
| 2011-09-14 09:50:00

"Τελειώνει" ο Γκρέταρσον!

"Τελειώνει" ο Γκρέταρσον!

Στο τέλος του μήνα λήγει το συμβόλαιο του Ισλανδού τεχνικού διευθυντή και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση...

Τον περασμένο Ιούνιο η ΑΕΚ ανανέωσε για άλλους τρεις μήνες το συμβόλαιο του τεχνικού διευθυντή Άρναρ Γκρέταρσον με τον Σταύρο Αδαμίδη να τονίζει πως όλοι κρίνονται. Το τρίμηνο λήγει στο τέλος του Σεπτεμβρίου και ο Γκρέταρσον δεν έχει λάβει κάποια ειδοποίηση από την ΠΑΕ και έτσι όλα δείχνουν πως ο Ισλανδός θα αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση στο τέλος του μήνα.

Στους 15 μήνες που βρίσκεται στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, ο Γκρέταρσον έχει δεχτεί επικρίσεις για το έργο του με πιο χαρακτηριστική περίπτωση του συμπατριώτη του, του Χέλγκασον. Ο Ισλανδός αμυντικός αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Γκρέταρσον ο οποίος έπεισε την ΠΑΕ να δώσει χρήματα και στον παίκτη αλλά και στην ομάδα του, την Μπρέινταμπλικ.

Ως γνωστόν, από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας ο Μανόλο Χιμένεθ είχε ζητήσει να παραχωρηθεί δανεικός ο Χέλγκασον καθώς έκρινε πως δεν είναι καθόλου έτοιμος για επαγγελματικό επίπεδο. Βέβαια, στα υπέρ του Γκρέταρσον είναι η απόκτηση του Έιντουρ Γκούντγιονσεν ωστόσο, από ό,τι φαίνεται, δεν είναι αρκετό για να κρατήσει τον Ισλανδό στην θέση του τεχνικού διευθυντή και μετά τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags