Ο Ολυμπιακός έχει ταλαιπωρηθεί φέτος από τις γκέλες του Φράνκο Κονστάτσο και ο Μπάλαζ Μέγερι στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ έδειξε ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της «ερυθρόλευκης» φανέλας.

Ο Μαγυάρος τερματοφύλακας τον προσεχή Μάρτιο θα κλείσει τα 22 και στου Ρέντη βρίσκεται από την περσινή σεζόν. Την πρώτη του χρονιά αγωνίστηκε μόλις σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος (με Καβάλα, Ατρόμητο και Λάρισα), αλλά φέτος μπορεί να είναι η χρονιά του.

Πλέον, κρατάει την τύχη στα χέρια του και εφόσον είναι σταθερός και αξιόπιστος, θα τον εμπιστεύεται ο προπονητής του και θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού.

Ο Μέγερι αποκτήθηκε έναντι 200.000 ευρώ από τη Φερεντσβάρος και οι ετήσιες αποδοχές του είναι 150.000 ευρώ. Το ποσό αυτό είναι άκρως ικανοποιητικό, αν αναλογιστούμε ότι στον Παναθηναϊκό ο Στέφανος Καπίνο θα εισπράξει 40.000 ευρώ και ο Ορέστης Καρνέζης 80.000 ευρώ.

Στο συμβόλαιο του Μέγερι έχουν συμπεριληφθεί και μπόνους. Φέτος για κάθε επίσημο παιχνίδι που θα παίζει, θα παίρνει 7.000 ευρώ, οπότε αν είναι βασικός στη διάρκεια της περιόδου, θα διπλασιάσει τα χρήματα που θα εισπράξει από την ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός του δίνει κάθε μήνα 900 ευρώ μισθό, 700 ευρώ για ενοίκιο οικίας και του παρέχει το χρόνο και τέσσερα εισιτήρια Αθήνα-Βουδαπέστη. Από τους πρωταθλητές Ελλάδας μπορεί να μείνει ελεύθερος αν καταβάλει στην ΠΑΕ το ποσό του 1 εκατ. ευρώ.

Αυτή είναι η ρήτρα του, δηλαδή, αλλά εφόσον πάει καλά είναι δεδομένο ότι θα μπει μεγαλύτερη στο επόμενο συμβόλαιο που θα υπογράψει με την πειραϊκή ΠΑΕ.

Πηγή: Goal