Ο λόγος για τον Κώστα Χαλκιά, τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο πρώτος έχει γαστρεντερίτιδα, ενώ οι άλλοι δύο νιώθουν αδιαθεσία.

Τόσο ο Γιώργος Καραγκούνης, όσο και ο Βασίλης Τοροσίδης είναι δύο παίκτες που το Σάββατο έχουν το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και αν δεν ταξιδέψουν σήμερα με την Εθνική θα επιστρέψουν στη βάση τους.

Μένει να δούμε, λοιπόν, πόσο σοβαρή είναι η ίωση που τους ταλαιπωρεί και αν κινδυνεύουν να μείνουν εκτός του φιλικού αγώνα της Εθνικής.

Στο μεταξύ, εμείς να θυμίσουμε ότι χθες υπήρχαν παράπονα από τον Ολυμπιακό για τον χρόνο συμμετοχής που δίνει ο Φερνάντο Σάντος σε παίκτες της ομάδας τους, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πάντως, ο Βασίλης Τοροσίδης, που πέρασε πρόσφατα κι έναν μικροτραυματισμό, είναι πλέον πολύ πιθανό να επιστρέψει πιο νωρίς στις συλλογικές του υποχρεώσεις...

Οπως και να' χει το πράγμα, η υπόθεση αυτή, ακόμα και στους πιο ανυποψίαστους προκαλεί απορίες... Εξάλλου, το ..."ελαφρά αδιαθεσία" μυρίζει στο "σκύλο" κάτι από ...μέση! Ξέρετε την μόνιμη ασθένεια των φαντάρων. Που είναι η μοναδική που δεν μπορεί να διαγνωσθεί. Καλημέρα σας!