Πολύ κοντά τον αντικαταστάτη του Μίχαλ Πρόμπιερζ βρίσκονται οι "κίτρινοι".
Ο Μανουέλ Μασάδο πρώην τεχνικός της Μπράγκα είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει τον Άρη και να οδηγήσει τους κίτρινους ως το τέλος της σεζόν.
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται στην Αθήνα και θα είναι στο Περιστέρι για να δει το ματς και να μιλήσει με τους ανθρώπους του Άρη αμέσως μετά.
Ο Μασάδο είναι γνωστός στους οπαδούς του Άρη αφού το 2007 είχε επισκεφτεί το Κλεάνθης Βικελίδης ως προπονητής της Μπράγκα στο 1-1 της 6ης Δεκεμβρίου για τους ομίλους του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ τότε.
Την είδηση ανέφερε η γνωστή πορτογαλική εφημερίδα "A Bola" σε ρεπορτάζ της με τίτλο "Ο Μασάδο στον δρόμο για τον Άρη".
Στο ρεπορταζ αναφέρεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο Μασάδο θα εργαστεί έξω από την πατρίδα του παρότι στο παρελθόν είχε προτάσεις από Κίνα και Μέση Ανατολή τις οποίες είχε αρνηθεί.
Διαβάστε περισσότερα στο allaboutaris.com