Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στις 26 Μαΐου τους Σλοβένους και πέντε μέρες αργότερα τους Αρμένιους.

Η προετοιμασία της "γαλανόλευκης" θα γίνει στην περιοχή Τιρόλο της Αυστρίας και τα δύο ματς θα γίνουν στο προπονητικό κέντρο "Κούφσταϊν", χωρητικότητας πέντε χιλιάδων θεατών.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχει κληρωθεί στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης μαζί τις Πολωνία, Ρωσία και την Τσεχία.

Επόμενος αγώνας της Εθνικής μετά το πέρας των υποχρεώσεών της στο Euro είναι με τη Νορβηγία στο Όσλο στις 15 Αυγούστου. Αυτό το φιλικό θα είναι το τελευταίο πριν από τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Υπενθυμίζεται ότι η "γαλανόλευκη" έχει κληρωθεί στον έβδομο όμιλο μαζί με τις Σλοβακία, Βοσνία / Ερζεγοβίνη, Λιθουανία, Λετονία και Λιχτενστάιν.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Τρείς φιλικούς αγώνες θα δώσει η Εθνική Ανδρών έως τον προσεχή Αύγουστο. Πρόκειται για τα ματς με αντιπάλους τη Σλοβενία (26/5) και την Αρμενία (31/5) στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει του EURO 2012 και για τον αγώνα με τη Νορβηγία στις 15/8, ο οποίος θ΄ αποτελέσει το τελευταίο τεστ ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Αναλυτικά:

26/5/2012 Ελλάδα-Σλοβενία (FC Kufstein Stadion, Αυστρία)
31/5/2012 Ελλάδα-Αρμενία (FC Kufstein Stadion, Αυστρία)
15/8/2012 Νορβηγία-Ελλάδα (Όσλο)".

Πηγή: sport-fm.gr