Facebook Pixel Έρχεται για τη συνάντηση ο Νοτιάς
| 2012-03-04 14:15:00

Έρχεται για τη συνάντηση ο Νοτιάς

Έρχεται για τη συνάντηση ο Νοτιάς

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι διατεθειμένος να ταξιδέψει προκειμένου να παραστεί στο ραντεβού με τον "Τίγρη" και τους άλλους

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις σχετικά με τη συνάντηση των 5. Από χθες έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη, που είναι διατεθειμένος να καθίσει στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσει με τους Παππά, Νοτιά, Χατζηιωάννου και Γκούμα, ώστε να βρουν μία ουσιαστική λύση στο πρόβλημα της ΑΕΚ.

Εν συνεχεία είπαν το "ναι" οι Παππάς και Νοτιάς, για αυτό το ραντεβού, το οποίο αν τελικά γίνει, είναι δεδομένο ότι μπορεί να αλλάξει ριζικά τη μοίρα της Ένωσης.

Ερωτηματικό υπήρχε για τη στάση του Νοτιά κι αν αυτός θα μπορούσε να βρίσκεται στην χώρα μας ή θα έδινε το "παρών" μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες και με δεδομένο ότι ο Χιώτης εφοπλιστής αναγνωρίζει την κρισιμότητα ενός τέτοιου ραντεβού, θα προσπαθήσει να κάνει το ταξίδι στη χώρα μας και να είναι μαζί με τους υπόλοιπους.

Όπως όλοι τους, έτσι και αυτός, αντιλαμβάνεται πως μία τόσο καθοριστική συζήτηση θα ήταν καλύτερα να γίνει από κοντά και με τους παραβρισκόμενους να έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους για να αναλύσουν όλα τα δεδομένα.

Δεν αποκλείεται λοιπόν το προγραμματισμένο ταξίδι του Νοτιά, αυτό το Σαββατοκύριακο, να αναβλήθηκε για αυτόν τον λόγο και προκειμένου να το ορίσει εκ νέου, όταν και θα φιξαριστεί το ραντεβού των 5.

Δεν είναι σίγουρο ότι αυτή η συνάντηση θα γίνει την ημέρα που ορίστηκε από τον Γιάννη Βούρο, μέσω της χθεσινής επιστολής του, ωστόσο κανείς δεν αποκλείει ότι μπορεί να γίνει ακόμα και εντός της εβδομάδας, εφόσον καταστεί εφικτό από όλους.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags