Ο 59χρονος τεχνικός, ο οποίος στα μέσα της σεζόν ανέλαβε τον ΠΑΣ Γιάννινα στα πρόθυρα της Football League και φαίνεται να τον οδηγεί προς τη σωτηρία, επιστρέφει στο γήπεδο που αγάπησε και δοξάστηκε, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, ο ΠΑΣ φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ γνωρίζοντας πως με θετικό αποτέλεσμα κάνει αποφασιστικό βήμα για να αγωνίζεται και του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα.

Από την άλλη, ο Δικέφαλος, που στοχεύει στα πλέι-οφ και μέσω αυτών στα προκριματικά του Champions League της νέας χρονιάς, δεν έχει περιθώρια για απώλειες και τα σενάρια των ημερών περί πιθανοτήτων να ...δώσει του Αγγέλου του νερό, μόνο ως επιστημονική φαντασία μπορούν να χαρακτηριστούν.

Εκείνο που πραγματικά θα έχει ενδιαφέρον, είναι το πώς θα αντιμετωπιστεί ο Άγγελος από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η αλήθεια είναι πως ως δηλωμένος ΠΑΟΚτσής, αλλά και ως άνθρωπος που πρόσφερε στην ομάδα και το 2003 της χάρισε τον τελευταίο της τίτλο (το Κύπελλο), έχει πολλές συμπάθειες στη συντριπτική πλειοψηφία μεταξύ των οπαδών του Δικεφάλου. Αλλά και ως εκρηκτικός χαρακτήρας, είχε κατά καιρούς τις κόντρες του, όχι τόσο με τον κόσμο όσο με διάφορους παρατρεχάμενους που θεωρούσε πως παρεμπόδιζαν το έργο του.

Τώρα, επτά χρόνια μετά το τελευταίο του "αντίο" στον ΠΑΟΚ, θα δούμε τι θα υπερισχύσει.

Για την ιστορία, πάντως, θα βρεθεί αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για πρώτη φορά μετά από μια 10ετία. Τότε (10 Φεβρουαρίου 2002), ως προπονητής του Ηρακλή, είχε φύγει με σκυμμένο κεφάλι και με βαριά ήττα 0-3. Ωστόσο, στις προηγούμενες εννιά κόντρες του με τον Δικέφαλο, είχε καλά στατιστικά. Τρεις νίκες (δύο φορές τον νίκησε 3-1 με τον Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο" και μία 1-0 με τον Εδεσσαϊκό στην Τούμπα), τέσσερις ισοπαλίες (δύο με τον Εδεσσαϊκό από τις οποίες η μία στην Τούμπα, μία με τον Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο" και μία με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα) και δύο ήττες (δύο βαριά 0-4 με τον Εδεσσαϊκό και τον Ηρακλή στην Τούμπα).