Facebook Pixel Εκκίνηση στο Ράλι Ακρόπολις!
| 2012-05-24 19:16:00

Εκκίνηση στο Ράλι Ακρόπολις!

Εκκίνηση στο Ράλι Ακρόπολις!

Στο κέντρο της Αθήνας, στο Ζάππειο, δόθηκε η εκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις ενός από τους σημαντικότερους αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Την τελετή στο Ζάππειο παρακολούθησαν εκατοντάδες κόσμου και πλέον οι οδηγοί άρχισαν την πορεία για αυτό το δύσκολο και απαιτητικό Ράλι.

Το κέντρο του αγώνα βρίσκεται στο Λουτράκι, όπως και πέρυσι. Πιο συγκεκριμένα στο Club Hotel Casino στο Λουτράκι θα βρίσκεται το αρχηγείο του αγώνα, με το Service Park να φιλοξενείται λίγο πιο μακριά, στη σχολή μηχανικού.

Το Σάββατο ο αγώνας πηγαίνει στην Πελοπόννησο, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια. Οι Ειδικές Διαδρομές Κλένια-Μυκήνες, Γυμνό και Κεφαλάρι περιμένουν τους θεατές, με τους διοργανωτές να έχουν προσθέσει μια νέα, τη μήκους 21,36 χιλιομέτρων Ζήρεια, την οποία χαρακτηρίζουν "πολύ ενδιαφέρουσα". Για την 3η ημέρα του, που είναι και η μικρότερη, ο αγώνας επιστρέφει σε περιοχές κοντά στο Λουτράκι, όπου θα γίνει και ο τερματισμός. Τα πληρώματα θα περάσουν δύο φορές από τις ΕΔ Άγιοι Θεόδωροι και Νέα Πίσια για να ολοκληρώσουν τον αγώνα με την Power Stage των 3,97 χιλιομέτρων.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags