Facebook Pixel "Oύτε το νοίκι δεν μας πλήρωναν"
| 2012-07-29 10:27:00

"Oύτε το νοίκι δεν μας πλήρωναν"

"Oύτε το νοίκι δεν μας πλήρωναν"

Ο Φώτης Παπουλής θυμάται τις δυσκολίες στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η συνέντευξη στη "SportDay":

-Τα προβλήματα του ΟΦΗ την περσινή σεζόν ήταν τόσα πολλά ή μαθαίναμε υπερβολές;
«Ηταν πολλά. Ήμασταν σχεδόν έναν χρόνο απλήρωτοι. Αλλά δεν ήταν μόνο το οικονομικό κομμάτι, αλλά και θέματα οργάνωσης και βασικών αναγκών ενός ποδοσφαιριστή. Δεν είχαμε ούτε καν πληρωμένα ενοίκια. Παλεύαμε μόνοι μας. Μπήκαμε και μέσα από δικά μας λεφτά λόγω των ενοικίων και των υποχρεώσεων που έπρεπε να πληρώσει ο ΟΦΗ, αλλά δεν το έκανε».

-Πώς καταφέρατε τότε να έχετε μια τόσο καλή σεζόν;
«Γιατί ήμασταν πραγματικά σαν οικογένεια. Ακούω σε πολλές ομάδες ότι είναι σαν οικογένεια. Εμείς ήμασταν τέτοια και δεν είναι υπερβολή αυτό. Όλοι ήμασταν δεμένοι μεταξύ μας και δεν πρόκειται να την ξεχάσω αυτή τη χρονιά. Θα θυμάμαι πάντα ότι πετύχαμε έναν άθλο».

-Ο Αναστόπουλος τι ρόλο έπαιξε σε όλο αυτό;
«Θα σου πω μια κουβέντα που είπε ο Καμπάνταης. Όλοι οι παίκτες έχουμε Αλτσχάιμερ για να ξεπερνάμε όλα αυτά τα προβλήματα που υπήρχαν, αλλιώς δεν θα υπήρχε σωτηρία. Θα τα είχαμε παρατήσει και ο ΟΦΗ ίσως να μην υπήρχε. Το κάναμε όμως γιατί ο Αναστόπουλος ήταν εκεί. Είχε τον μεγαλύτερο ρόλο. Έκανε τον ψυχολόγο, τον νευρολόγο και ό,τι άλλο μπορούσε. Αυτός μας κράτησε και ψυχολογικά και αγωνιστικά και του αξίζει ένα ευχαριστώ από όλους. Μας δίδαξε πολλά, που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

-Ο Απόλλων Λεμεσού πώς προέκυψε; Γνωρίζαμε ότι ήσουν κοντά στον Ατρόμητο.
«Πριν από λίγους μήνες δεν θα μπορούσα να σκεφτώ τον εαυτό μου εκτός ελληνικού πρωταθλήματος. Πράγματι, με τον Ατρόμητο ήμουν κοντά, ενώ κοντά έφτασα και σε άλλη ελληνική ομάδα. Οι λάθος χειρισμοί όμως και από τη δική μου πλευρά σε κάποιες διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν τα θέματα. Δεν μετανιώνω όμως. Η πρόταση του Απόλλωνα ήρθε λίγο αργά, τέλος Ιουνίου και εκεί ήμουν αποφασισμένος να υπογράψω. Είναι μία από τις πιο μεγάλες ομάδες στην Κύπρο, κάθε χρόνο βρίσκεται μέσα στην τετράδα και στην πεντάδα. Έχει νέα διοίκηση και έναν πρόεδρο που είναι από τους καλύτερους ανθρώπους. Έχει ρίξει πολλή δουλειά σε αυτή την ομάδα και μακάρι να καταφέρουμε να τον δικαιώσουμε, να πάει η ομάδα καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags