Facebook Pixel Το "προξενιό" του Βούρου
| 2012-08-18 10:20:00

Το "προξενιό" του Βούρου

Το "προξενιό" του Βούρου

Η πολύχρονη φιλία του Γιάννη Βούρου με την οικογένεια Βιντιάδη έπαιξε καταλυτικό παράγοντα στις επαφές της με τη διοίκηση της ΑΕΚ τον τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Γράφει ο Γιάννης Ξενάκης.

Την άνοιξη του 2011 ο Γιάννης Βούρος ξεκίνησε επαφές με διάφορους επιχειρηματίες, μεταξύ άλλων και με τον ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα, από τον οποίο εισέπραξε αρνητική απάντηση, προκειμένου να βρεθεί λύση για την ομάδα.

Στα τέλη Μαΐου της ίδιας χρονιάς ο Βούρος έφερε σε επαφή την οικογένεια Βιντιάδη με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα κλείστηκε ραντεβού σε ξενοδοχείο της Κηφισιάς, στο οποίο έδωσαν το "παρών" οι Δημήτρης Βιντιάδης, Γιάννης Βούρος, Ανδρέας Δημητρέλος, Ηλίας Μπρουσιανός και Σταύρος Αδαμίδης.

Έκτοτε ακολούθησαν αρκετές συναντήσεις μεταξύ του υποψηφίου επενδυτή και του Ανδρέα Δημητρέλου, προκειμένου ο πρώτος να ενημερωθεί με κάθε λεπτομέρεια για τα οικονομικά στοιχεία της "Ένωσης".

Ο Σταύρος Αδαμίδης γνώρισε τον Δημήτρη Βιντιάδη στης επαφές του 2011, ενώ ο Πέτρος Παππάς δήλωσε από την Αντίπαρο πως ο ίδιος δεν έχει συνομιλήσει ποτέ με τον Έλληνα εφοπλιστή κι ότι απλώς πέρυσι το Μάιο πληροφορήθηκε από τον Σταύρο Αδαμίδη πως είχαν γίνει επαφές μαζί του.

Τότε ο Δημήτρης Βιντιάδης ζήτησε χρόνο προκειμένου να βρει "συμπαίκτες" και να σχεδιάσει τα πλάνα του. Εν τέλει, φέρεται να έχει βρει τρεις, μεταξύ των οποίων και ένας Άγγλος επιχειρηματίας.

Εν αναμονή των διοικητικών εξελίξεων, οδεύει προς αναβολή τόσο η συνέντευξη Τύπου της Τρίτης που είχε εξαγγείλει ο Θωμάς Μαύρος όσο και η Γ.Σ. της ερχόμενης Παρασκευής που πιθανότατα θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο θα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία του οικονομικού ελέγχου της εταιρείας από την πλευρά των υποψηφίων επενδυτών (αρχίζει την Τετάρτη 22 Αυγούστου). Την Κυριακή, εξάλλου, ο Γιάννης Βούρος επιστρέφει από τις καλοκαιρινές του διακοπές και την επόμενη μέρα αναμένεται να συναντηθεί με τον Θωμά Μαύρο, προκειμένου να συζητήσουν για την υπόθεση.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags