04/09/12 - 23:13

Συνεχίζει να φυσάει καλός άνεμος στον ΣΕΓΑΣ

Συνεχίζει να φυσάει καλός άνεμος στον ΣΕΓΑΣ
53.454views

Την συνέχιση της συνεργασίας με την WIND Ελλάς, αλλά και την παρουσία της ΕΛΕΠΑΠ στο φετινό μαραθώνιο της Αθήνας, χαιρέτισε η ελληνική ομοσπονδία στίβου, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς Γιώργος Τσαπρούνης και η Γενική Γραμματέας της ΕΛΕΠΑΠ Χριστίνα Μαρούγκα-Κατσουρίδη, συγκρότησαν το πάνελ των ομιλητών και αναφέρθηκαν στο φετινό γεγονός.

Ο φετινός αγώνας, ο οποίος θα γίνει 11 Νοεμβρίου είναι ο 30ος Μαραθώνιος Ειρήνης στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη, από τη γέννηση του οποίου συμπληρώνονται φέτος 100 χρόνια.

«Πέρυσι στην αντίστοιχη συνέντευξη δήλωσα ότι βάζουμε στοίχημα να είμαστε και του χρόνου και τα επόμενα χρόνια με τη WIND. Αυτό επαληθεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο υπηρετώντας με όλες μας τις δυνάμεις αυτή τη συνεργασία έτσι ώστε να αποκτήσει προοπτική και βάθος χρόνου. Κάναμε ότι ήταν δυνατό για την συνέχιση της εντυπωσιακής προόδου του Αυθεντικού Μαραθωνίου, ενώ συγχρόνως εκπληρώσαμε όλες μας τις υποχρεώσεις απέναντι στην WIND, δικαιώνοντας και τις προσδοκίες της. Η συνεργασία μας με τη WIND ενίσχυσε περαιτέρω και έδωσε μία καινούργια δυναμική στην κοινωνική διάσταση του ΚΜΑ. Ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας, που φέτος έχουμε τη χαρά να γιορτάζει την 30η επέτειό του, είναι μια διοργάνωση με πολλαπλά μηνύματα και ένα μεγάλο κοινωνικό πρόγραμμα, το οποίο έχει θεσπιστεί από το ΣΕΓΑΣ τα τελευταία χρόνια. Ο ΣΕΓΑΣ μέσω του ΚΜΑ συνεργάζεται με διάφορες ΜΚΟ, ενώ φέτος συγκεκριμένα μία από τις επίσημα συνεργαζόμενες ΜΚΟ του ΚΜΑ είναι και η ΕΛΕΠΑΠ, της οποίας το έργο στηρίζει περαιτέρω και πολύ αποτελεσματικά η WIND. Χαιρετίζω αυτήν τη συνεργασία με ιδιαίτερη τιμή και χαρά και προσδοκώ στην καλή μας και δοκιμασμένη συνεργασία για τα επόμενα χρόνια», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, ο οποίος συμπλήρωσε: “Ήδη από το 2006, ο ΣΕΓΑΣ μέσω του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών έχει συστήσει ένα πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης, στο πλαίσιο του οποίου, τα έσοδα από τις συμμετοχές των Συλλόγων Δρομέων Υγείας της χώρας διατίθενται σε κοινωφελή ιδρύματα ή οργανώσεις.


Από το 2009, το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών έχει λάβει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, ο οποίος συνάδει πλήρως με τους συμβολισμούς και το μήνυμα του αγώνα”.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Τσαπρούνης με το μήνυμα “Ενας αγώνας για όλους”, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια. «Έχουμε τη χαρά να συνδεθούμε και πάλι με ένα από τα σπουδαιότερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς, θέλοντας φέτος να ενεργοποιήσουμε ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στους αγώνες. Ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών είναι η κορυφαία διοργάνωση της κατηγορίας της στην Ελλάδα και αποτελεί τιμή για τη WIND να είναι Επίσημος Χορηγός. Το 2011 η WIND ενίσχυσε την διάσταση της κοινωνικής αλληλεγγύης του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών μέσω μιας σειράς «μηχανισμών» που ενεργοποίησε πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Μέσω της WIND Running Team, της Αψίδας της Αγάπης κάτω από την οποία πέρασαν όλοι οι δρομείς αλλά και μιας ειδικής εφαρμογής στο Facebook, η εταιρεία κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 40.000€ για τα παιδιά της Κιβωτού. Φέτος επιλέξαμε στο πλαίσιο της χορηγίας μας να στηρίξουμε το έργο της ΕΛΕΠΑΠ για το παιδί με αναπηρία και για τον σκοπό αυτό ανακοινώνουμε σήμερα ότι για κάθε δρομέα που θα φορέσει τη φανέλα της WIND Running Team, θα προσφέρουμε 10€ στην ΕΛΕΠΑΠ. Παράλληλα, θα ενεργοποιήσουμε και όλους τους μηχανισμούς που δοκιμάσαμε με επιτυχία πέρσι, όπως η Αψίδα της Αγάπης, ώστε όλοι οι δρομείς του ΚΜΑ να συμμετέχουν στην προσπάθειά μας».

«Είναι τιμή για την ΕΛΕΠΑΠ, που φέτος συμπληρώνει 75 χρόνια προσφοράς στο ανάπηρο παιδί και την οικογένειά του, να στηρίξει η WIND , Επίσημος Χορηγός του Μαραθωνίου, τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών της, Παιδιών με Αναπηρία. Ευχαριστούμε θερμά τη WIND για την πολύτιμη στήριξή της και βεβαίως ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το ΣΕΓΑΣ που αγκαλιάζει την ΕΛΕΠΑΠ στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, ως επίσημη ΜΚΟ, μεταφέροντας μαζί με το μήνυμα του αθάνατου, αρχαίου ελληνικού πνεύματος, το μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης για το συνάνθρωπο και ιδιαίτερα για τα παιδιά σε ανάγκη» δήλωσε η Γενική Γραμματέας της ΕΛΕΠΑΠ κα Χριστίνα Μαρούγκα-Κατσουρίδη.

Πέρα από την κάλυψη των αναγκών επικοινωνίας του ΚΜΑ 2012 με υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας & γρήγορου Internet, η WIND προσφέρει την δωρεάν υπηρεσία αυτόματης ενημέρωσης για τον τερματισμό τους μέσω γραπτού μηνύματος αξιοποιώντας τις τεχνολογικές δυνατότητες των υποδομών της. Η υπηρεσία δοκιμάστηκε από μερίδα δρομέων για πρώτη φορά πέρσι με επιτυχία, καθώς εστάλησαν περίπου 6.000 ενημερωτικά μηνύματα. Φέτος, είναι διαθέσιμη σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς οι οποίοι μπορούν να την ενεργοποιήσουν κατά την εγγραφή τους στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ