Facebook Pixel Μας πήρε χαμπάρι ο Λόρενς
| 2012-09-10 09:48:00

Μας πήρε χαμπάρι ο Λόρενς

Μας πήρε χαμπάρι ο Λόρενς

"Οι Έλληνες περνάνε δύσκολα με την κρίση, αλλά βγαίνουν για καφέ", δήλωσε ο μέσος του ΠΑΟΚ που είναι λίγες μόνο μέρες στη χώρα μας...

Αναλυτικά η συνέντευξη του Λίαμ Λόρενς στη "Metrosport":

Για τη Θεσσαλονίκη, ο Ιρλανδός ανέφερε: "Μου αρέσει πολύ η πόλη στην οποία βρίσκομαι. Δεν είναι εύκολο να βρεις μια πόλη στην οποία να έχεις κοντά τη θάλασσα και να έχει και ήλιο. Ο κόσμος είναι ζεστός μαζί μου, είναι κάτι που δεν το περίμενα να συμβεί από την αρχή. Θα έλεγα ότι τα πράγματα είναι καλύτερα από ότι τα φανταζόμουν".

Ακολούθως ρωτήθηκε για τη κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα, και πως εκείνος την «εισπράττει» και είπε: "Είχα ακούσει πολλά για την Ελλάδα όσο ήμουν στην Αγγλία. Μιλώντας με Έλληνες, μαθαίνω και καταλαβαίνω το μέγεθος του προβλήματος, όμως βλέπω ανθρώπους να έχουν διάθεση να χαμογελάσουν, να βγαίνουν για καφέ και να προσπαθούν να μην αφήνουν τα σημαντικά προβλήματα που έχουν να τους παίρνουν από κάτω".

Ο Λόρενς στάθηκε στα δυο παιχνίδι με τη Ραπίντ, τονίζοντας: "Μας πόνεσε ο αποκλεισμός διότι βρεθήκαμε εκτός Ευρώπης από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη από εμάς. Συνολικά ήμασταν άτυχοι στα δυο παιχνίδια αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλά στη Βιέννη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags