Facebook Pixel Μάχη στο "Ευαισθησιόμετρο"
| 2012-09-12 12:38:00

Μάχη στο "Ευαισθησιόμετρο"

Μάχη στο "Ευαισθησιόμετρο"

Μια καινούργια υπερσύγχρονη συσκευή που μετράει και δείχνει δημόσια πόσο υποφέρουν για τα νέα μέτρα που αναγκάζονται να πάρουν, δοκιμάζουν από κοινού, οι Σαμαράς, Κουβέλης και Βενιζέλος!

Μιά από τις πιό δύσκολες και αμφίρροπες μάχες θα δώσουν αυτές τις ημέρες οι τρείς πολιτικοί αρχηγοί που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, καθώς θα κληθούν να συμμετέχουν στην πρώτη δημόσια δοκιμή του «ευαισθησιόμετρου». Στόχος της δοκιμής, να αποδείξουν πόσο στεναχωριούνται για τα μέτρα που καλούνται να πάρουν και πόσο συμπάσχουν με όσους θίγονται.

Το «Ευαισθησιόμετρο», που δημιουργήθηκε από έλληνες επιστήμονες και βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο, έχει την ικανότητα να καταγράφει και να μετράει την ένταση της στεναχώριας, με χρήση ενός ειδικού κράνους – σένσορα των εγκεφαλικών κυμμάτων της θλίψης. Όταν τα κύματα της θλίψης, φθάσουν σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, ανάβει το λαμπάκι-καρδούλα και ο διαγωνιζόμενος κερδίζει ένα πόντο. Όποιος ανάψει περισσότερες φορές την καρδούλα, αναδεικνύεται το τέρας της ευαισθησίας και κερδίζει.

Οι τρεις αρχηγοί όπως έχει συμφωνηθεί, θα φοράνε τα συγκεκριμένα κράνη, σε όλη τη διάρκεια των συναντήσεών τους με την Τρόικα, όπου θα συζητήσουν τα μέτρα των 11,5 δις, ώστε μην μπορεί κανένας από τους πολιτικούς τους αντιπάλους, να τους κατηγορήσει για έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας. Αντίθετα, θα γίνει φανερό σε όλους, από τα αλεπάλληλα ανάμματα των καρδιών, πόσο πολύ δεν θέλουν να αδικήσουν τους κοινωνικά αδύναμους και ότι απλώς δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, γιατί είναι ανίκανοι να αλλάξουν οτιδήποτε άλλο γιατί είναι δύσκολο.

Στη συνέχεια, όπως έγινε γνωστό από τους εφευρέτες του «Ευαισθησιόμετρου» η συσκευή θα ενοικιαστεί σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό, που θα την χρησιμοποιήσει για ένα τηλεπαιχνίδι με τίτλο "Ποιός πονάει πιο πολύ;".

Πηγή: protagon.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags