Facebook Pixel Να γιατί ξέσπασε ο Μήτσος!
| 2012-09-16 13:00:00

Να γιατί ξέσπασε ο Μήτσος!

Να γιατί ξέσπασε ο Μήτσος!

Σε πολλούς οπαδούς του Παναθηναϊκού δεν άρεσε ο τρόπος που πανηγύρισε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος το γκολ της νίκης του Πανθρακικού. Ωστόσο, ο Μήτσος είχε λόγο που ξέσπασε έτσι.

Για όσους θυμούνται καλύτερα, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έφυγε ως αποτυχημένος από τον Παναθηναϊκό. Οι κακές εμφανίσεις του Έλληνα επιθετικού στην τελευταία του σεζόν στο "τριφύλλι" και το χαμένο πέναλτι στο "Καραϊσκάκη" απέναντι στον φίλο του, Αντώνη Νικοπολίδη είχαν μετατρέψει το άλλοτε αγαπημένο παιδί της πράσινης κερκίδας σε μαύρο πρόβατο.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έγινε "στόχος" των οπαδών του Παναθηναϊκού και σε πολλά εντός έδρας παιχνίδια στη Λεωφόρο άκουγε τα σχολιανά του από μεγάλη μερίδα του γηπέδου. Έτσι αποχώρησε σχεδόν σαν κατατρεγμένος και έπειτα δεν μπόρεσε να στεριώσει σε καμία ομάδα. Πήγε σε Λέτσε, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Θέλτα και Λεβαδειακό και δεν πέτυχε τίποτα σπουδαίο. Λες και η κατάρα των οπαδών του Παναθηναϊκού τον κυνηγούσε.

Πήγε φέτος στον Πανθρακικό με τη θέληση να παίξει ξανά ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και να αποδείξει ότι στα 31 του χρόνια δεν είναι παλαίμαχος και ξεγραμμένος. Πέτυχε ένα πολύ σημαντικό γκολ, λοιπόν, κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα και το πανηγύρισε με την ψυχή του.

Ξέσπασε και έδωσε δική του "απάντηση" στους φίλους της πρώην ομάδας του που πριν λίγα χρόνια τον χλεύαζαν. Όπως εκείνοι, δηλαδή, δεν εκτίμησαν την προσφορά του και τα πάνω από 50 γκολ που είχε πετύχει με τη φανέλα του "τριφυλλιού", έτσι κι αυτός θέλησε να πανηγυρίσει έξαλλα ένα γκολ για να απαντήσει σε όσα άκουγε κάποτε από την κερκίδα.

Κάτι που θα έκανε, εδώ που τα λέμε, ο κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που πανηγυρίζει σαν τρελός γκολ σε βάρος προηγούμενης ομάδας του. Και να δώσουμε κι ένα ακόμα ελαφρυντικό στον παίκτη. Είναι και η πίεση του αγώνα που προκαλεί τέτοια ξεσπάσματα. Να θυμίσουμε μόνο ότι μόλις πριν λίγες μέρες ο Παπαδόπουλος παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε οπαδική πράσινη εφημερίδα στην οποία μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, τόνιζε ότι οι πράσινοι πρέπει να επιστρέψουν στη Λεωφόρο και εξέφραζε την άποψη ότι μπορεί το "τριφύλλι" να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

Οπότε μην τα ισοπεδώνουμε όλα και μην είμαστε υπερβολικοί με τις αντιδράσεις των παικτών μέσα στο γήπεδο. Άνθρωποι είναι κι αυτοί και ξεσπάνε. Έτσι απλά…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags