Facebook Pixel Tώρα έγινε στόχος η τρίτη θέση;
Ποδόσφαιρο
| 2012-09-20 09:42:00

Tώρα έγινε στόχος η τρίτη θέση;

Tώρα έγινε στόχος η τρίτη θέση;

Μετά το πατατράκ από τη Σάλκε, στον Ολυμπιακό λένε ότι πλέον στόχος της ομάδας στην Ευρώπη είναι η τρίτη θέση. Τουλάχιστον είναι ρεαλιστές...

"Χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα και αν αναλογιστεί κάποιος ότι η Σάλκε ξοδεύει 70 εκατ. ευρώ σε συμβόλαια ποδοσφαιριστών, καταλαβαίνει εύκολα τη διαφορά. Πλέον αυτό που μπορούμε να πούμε μετά την ήττα μας στην πρώτη αγωνιστική είναι ότι ο πιο ρεαλιστικός στόχος έχει να κάνει με την τρίτη θέση του ομίλου, ώστε να συνεχίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αν και από αυτά που μάθαμε η Μονπελιέ μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι, καθώς πάλεψε το παιχνίδι με την Αρσεναλ. Εδειξε καλά στοιχεία ως ομάδα και αυτό σημαίνει ότι όλα τα παιχνίδια του ομίλου χρειάζονται πολύ μεγάλη προσοχή.

Ολοι θέλαμε να κερδίσουμε τη Σάλκε, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να ανασυνταχθούμε γιατί μέσα σε έναν μήνα υπάρχουν τα δύο ματς με Αρσεναλ και Μονπελιέ, τα οποία είναι πολύ σημαντικά. Η ομάδα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα για αυτά τα δυο μεγάλα ματς", έλεγαν στο Λιμάνι μετά την ήττα από τη Σάλκε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags