Facebook Pixel Από τον Βαλβέρδε, στον Ζαρντίμ και στον ...Τσιώλη, υπάρχει διαφορά!
| 2012-09-20 12:24:00

Από τον Βαλβέρδε, στον Ζαρντίμ και στον ...Τσιώλη, υπάρχει διαφορά!

Από τον Βαλβέρδε, στον Ζαρντίμ και στον ...Τσιώλη, υπάρχει διαφορά!

Τι διαβάζουμε, ρε παιδιά, στον σημερινό Τύπο για τις σκέψεις που έχουν στο Λιμάνι, μετά την ήττα από τη Σάλκε;

Σίγουρα το θέμα του προπονητή είναι ένα από αυτά που βρίσκονται στο μυαλό του Μαρινάκη, αφού κανείς στη διοίκηση δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος με το έργο του Ζαρντίμ μέχρι τώρα. Το «τι μέλλει γενέσθαι» με τον Πορτογάλο τεχνικό ήταν ένα από τα βασικά θέματα που συζήτησε ο Β. Μαρινάκης με τους συνεργάτες του. Βέβαια του αποδίδουν και αρκετά ελαφρυντικά, αλλά είναι σίγουρο πως θα πρέπει ο Ολυμπιακός να «αναστηθεί» άμεσα, γιατί ο 38χρονος τεχνικός δεν θα είναι για πολύ ακόμη στο απυρόβλητο.

Από τη διοίκηση περιμένουν ο Ολυμπιακός να συνεχίσει την αήττητη πορεία του εντός συνόρων (άλλωστε τονίζεται από κάθε πλευρά πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος παραμένει ο πρώτος στόχος), αλλά και να δείξει βελτιωμένο πρόσωπο στα εκτός έδρας παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ με την Αρσεναλ (3/10) και τη Μονπελιέ (24/10). Υστερα από αυτά τα ματς, θα υπάρχει πιο ασφαλές δείγμα για να κριθεί το έργο του Ζαρντίμ.

O Τσιώλης
Πάντως χθες αναπτύχθηκε φημολογία για κάποιους προπονητές που φέρονται υποψήφιοι για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό του Σ.Τσιώλη του Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα αρκαδικές πηγές ανέφεραν πως άνθρωπος των πρωταθλητών επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, στα υπόψη των Πειραιωτών είναι ο Δ. Ελευθερόπουλος. Μάλιστα αυτές υποστηρίζουν πως ο νεαρός τεχνικός πήγε στον Πανιώνιο για να κάνει το «αγροτικό» του, ώστε να είναι έτοιμος να πέσει στα «βαθιά νερά» του Πειραιά.

Μέχρι και το όνομα του Βαλβέρδε ακούστηκε, αλλά προς το παρόν όλα αυτά αποτελούν σενάρια και τίποτα άλλο.

Διοικητικοί κύκλοι έλεγαν πως οι παίχτες δεν μπήκαν με πάθος στο παιχνίδι με τη Σάλκε και πως η ήττα ήρθε φυσιολογικά, από τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει καταφέρει ακόμα φέτος να φτάσει σε υψηλά στάνταρ. Πρόσθεταν πως όσο κοστίζει ο Χούντελααρ, κοστίζει ολόκληρος ο Ολυμπιακός και πως το μεταγραφικό μπάτζετ της Σάλκε είναι 70 εκατ. ευρώ και κατέληγαν πως πλέον ο αντικειμενικός στόχος τους είναι η κατάληψη της 3ης θέσης στον όμιλο.

Εκτός από τον Ζαρντίμ, το προσεχές διάστημα θα κριθούν και άλλοι, όπως εκείνοι που είχαν την ευθύνη για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αφού είναι γεγονός πως σε αυτόν τον τομέα υπήρξαν πολλές αστοχίες.

Μετά τη λήξη του αγώνα με τη Σάλκε, ήταν πολλά τα νεύρα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Γι΄ αυτό ο Ζαρντίμ προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, λέγοντας στους παίχτες πως ακόμα δεν έχει χαθεί τίποτα, ότι πιστεύει στην αξία τους και πως μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση, ενώ σήμερα θα τους μιλήσει στου Ρέντη.

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags