Facebook Pixel Έχασε την μπάλα ο Φερέιρα!
| 2012-09-25 09:30:00

Έχασε την μπάλα ο Φερέιρα!

Έχασε την μπάλα ο Φερέιρα!

Ο Φερέιρα, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι ένας καλός προπονητής. Τα αρνητικά αποτελέσματα, όμως, φαίνεται ότι τον έχουν επηρεάσει με συνέπεια να μην βλέπει καλά τα ματς και να δηλώνει άλλα αντ' άλλων.

Για ατυχία μίλησε ο Πορτογάλος μετά το "Χ" με τον Ατρόμητο. Ποια ατυχία, όμως; Σε τι, δηλαδή, δεν ήταν τυχερός ο Παναθηναϊκός; Μήπως έχασε τίποτα τρομερές ευκαιρίες; Μήπως έπαιξε μπαλάρα; Εμείς άλλα είδαμε στο γήπεδο.

Όσο γι' αυτά περί δουλειάς στις προπονήσεις, που είπε ο Πορτογάλος, είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Ποια δουλειά τώρα; Και γιατί δεν βγαίνει ποτέ στο γήπεδο; Πάλι η ατυχία είναι το πρόβλημα; Ή μήπως ήταν έλλειψη τύχης ότι άργησε να κάνει αλλαγές;

Κι αν ο Φερέιρα νιώθει άτυχος, τι να πει και ο Μπάγεβιτς που η ομάδα του έκανε τριπλάσιες φάσεις για γκολ, όμως παραλίγο να χάσει το παιχνίδι και απλά ισοφάρισε στο τέλος;

Με λίγα λόγια, ο Ατρόμητος είχε καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο από τον Παναθηναϊκό. Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι, αυτό είδαν. Τους Περιστεριώτες να χάνουν τόσες ευκαιρίες, ενώ οι πράσινοι να κάνουν φάσεις με το στανιό.

Και οι πράσινοι μείνανε εννιά βαθμούς πίσω από την κορυφή σε μόλις τέσσερις αγωνιστικές. Πού θα πάει αυτό, λοιπόν; Πότε θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός; Ήδη μετράει τρείς σερί γκέλες… Μόνο στην πρεμιέρα νίκησε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags