Facebook Pixel "Με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός!"
Ποδόσφαιρο
| 2012-10-02 16:04:00

"Με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός!"

"Με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός!"

Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στον τοίχο και επιβεβαιώσε ότι ο Ντιαμπί δεν θα αγωνισθεί αύριο στο "Emirates".

«Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και στην έδρα μας», είπε ο Αλσατός τεχνικός και τόνισε ότι είναι σημαντικό πως η ομάδα του έχει ήδη μία νίκη στη διοργάνωση.

Από την άλλη, υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στον τοίχο, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σάλκε. Για την απουσία του από τον πάγκο, λόγω τιμωρίας από την UEFA, είπε: «Δεν είναι μειονέκτημα τον ότι δεν θα είμαι στον αγωνιστικό χώρο».

Σχετικά με την αμυντική λειτουργία των Gunners είπε: «Η ομάδα αμύνεται σωστά, αλλά δουλεύουμε στις στημένες φάσεις». 

Αναφερόμενος στον Καθόρλα, εξέφρασε τον ενθουσιασμό όλων στην ομάδα για το καλό του ξεκίνημα. «Δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά και ένα σπουδαίο άτομο. Έχει βρει σταθερότητα και είμαι πολύ χαρούμενος με τις εμφανίσεις του», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Σε ερώτηση που του έγινε για το ότι δεν παίζει στην Εθνική Ισπανίας, η απάντησή του είχε να κάνει και με τον... Τζένκινσον: «Αν ήταν Φινλανδός, θα έπαιζει στη Φινλανδία», απάντησε αφοπλιστικά, μπλέκοντας στην απάντηση και τον νεαρό μπακ, ο οποίος είναι μισός Φινλανδός και μισός Άγγλος, αλλά απέρριψε την πρόταση της Φινλανδίας, δηλώνοντας αφοσιωμένος στην Άρσεναλ.

Αναφερόμενος στους τραυματίες, αφού επιβεβαίωσε ότι ο Ντιαμπί είναι οριστικά εκτός, αναφέρθηκε στον Αρτέτα:  «Ο Μίκελ Αρτέτα θα δοκιμάσει και αύριο και το αν θα παίξει θα το αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή».

Όσον αφορά τον Σέζνι, υποστήριξε ότι η επιστροφή του θα λάβει χώρα στο τέλος του Οκτωβρίου, ενώ για τη σταδιακή ενσωμάτωση του Γουίλσιρ είπε:

«Για τον Γουίλσιρ είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε στις προπονήσεις κι έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να πάμε σιγά-σιγά. Κι ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος. Είναι εκτός για 14 μήνες, ας είμαστε σοβαροί. Ας μην μπούμε στο τριπάκι της προσδοκίας που καλλιεργούν τα Μέσα».

Από την πλευρά του, ο Καρλ Τζένκινσον δήλωσε: «Έχουμε δουλέψει πολύ σε αρκετούς τομείς σαν ομάδα στην άμυνα, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων, γιατί έχουμε δεχτεί πολλά γκολ από τέτοιες. Είμαστε απογοητευμένοι για την ήττα από την Τσέλσι, αλλά θεωρώ πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Όριό μας είναι ο ουρανός. Απολαμβάνω την παρουσία μου στην ομάδα. Νιώθω πολύ καλά σε αυτό το επίπεδο. Αυτό που θέλω τώρα είναι να συνεχίσω να προσπαθώ και να συνεχίζω να βελτιώνομαι».

Παράλληλα, σε ερώτηση που του έγινε για την Εθνική υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή τον απασχολεί μόνο ο σύλλογος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags