Facebook Pixel Η ποδοσφαιρική τρέλα του Μήτρογλου
| 2012-10-03 10:12:00

Η ποδοσφαιρική τρέλα του Μήτρογλου

Η ποδοσφαιρική τρέλα του Μήτρογλου

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Λονδίνο για το σπουδαίο παιχνίδι με την Αρσεναλ χωρίς την κύρια επιθετική του αιχμή, τον Τζιμπούρ. Γράφει ο Γιάννης Δάρας.

Έτσι εκτός απροόπτου ο Κώστας Μήτρογλου θα αναλάβει το κύριο βάρος στην επίθεση των ερυθρολεύκων.

Ο νεαρός επιθετικός έχει την σπάνια ευκαιρία να δείξει το ταλέντο και την ποδοσφαιρική του τρέλα, βοηθώντας την ομάδα και μακροπρόθεσμα τον εαυτό του.

Με το ποδοσφαιρικό του θράσος μπορεί να απασχολήσει και να εκθέσει τους κεντρικούς αμυντικούς της Αρσεναλ, δίνοντας μια ανάσα στην αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού που θα περάσει δύσκολες στιγμές στο Εμιρέιτς.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θέλουν μια καλή εμφάνιση όπως την περσινή χρονιά στο ίδιο γήπεδο, αλλά είναι αμφίβολο κατά πόσο μπορούν να γίνουν συγκρίσεις.

Και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει σημαντικά αλλά ποιος στα αλήθεια μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα της ποδοσφαιρικής μηχανής του Αρσέν Βενγκέρ;

Έχοντας βάλει πλώρη για τα είκοσι χρόνια με τον ίδιο μάνατζερ στην τεχνική ηγεσία, το λονδρέζικο κλαμπ επιζητεί και εφέτος την διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αλήθεια είναι πως η Άρσεναλ δεν είναι και τόσο αξιόπιστη στη διοργάνωση και σχεδόν πάντα "κολλά" πριν από τα ημιτελικά. Από την άλλη πλευρά θα εθελοτυφλούσαμε, αν δεν παραδεχόμασταν πως η ελληνική ομάδα είναι ο αδύναμος κρίκος του ομίλου.
Όχι μόνο λόγω των αποτελεσμάτων της πρεμιέρας, αλλά και εξαιτίας αντικειμενικών κριτηρίων.

Μακάρι ο Μήτρογλου και οι συμπαίκτες του, να κάνουν την υπέρβαση και να διαψεύσουν τα προγνωστικά, δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στον όμιλο αυτό.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags