Facebook Pixel Πολύ σεξ ίσον ...μακροζωία!
| 2012-10-03 11:24:00

Πολύ σεξ ίσον ...μακροζωία!

Πολύ σεξ ίσον ...μακροζωία!

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το σεξ, τις οποίες οι επιστήμονες έχουν αναδείξει και παρουσιάσει με τις μελέτες τους.

Τη σημαντικότερη όμως ιδιότητα του σεξ, την έχουν ανακαλύψει πρώτοι, πριν από πολλούς αιώνες οι Κινέζοι που ήταν πρωτοπόροι σε θεωρίες περί έρωτα, οι οποίες σπάνε τα ταμπού και τις παραδόσεις.

Συγκεκριμένα, οι απόγονοι του Κομφούκιου διατύπωσαν πρώτοι την άποψη ότι αυτοί που κάνουν πολύ σεξ θα έχουν μακροζωία, υγεία και θα αισθάνονται πλήρεις.

Αρκετούς αιώνες μετά ήρθαν οι σύγχρονοι δυτικοί επιστήμονες να το επιβεβαιώσουν. Όπως λένε οι ερευνητές, οι χτύποι της καρδιάς του ανθρώπου, υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι 70-80. Όταν κάποιος κάνει σεξ ανεβαίνουν στους 110 παλμούς και στη φάση του οργασμού μπορούν να φτάσουν και τους 180.
 
Σε επίπεδο θερμίδων καίγονται έως και 360 θερμίδες κατά τη διάρκεια του σεξ. Πρακτικά αυτό σημαίνει βελτίωση στη λειτουργία της καρδιάς και ολόκληρου του συστήματος του οργανισμού, άρα καλύπτεται μια βασική παράμετρος μακροζωίας.

Πηγή: sirina.tv

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags