Facebook Pixel Ροτέισον στους πορτιέρο δεν υπάρχει πουθενά!
Ποδόσφαιρο
| 2012-10-04 12:45:00

Ροτέισον στους πορτιέρο δεν υπάρχει πουθενά!

Ροτέισον στους πορτιέρο δεν υπάρχει πουθενά!

Το έχουμε ξαναπεί στον Πορτογάλο και θα το ξανακάνουμε, μήπως και ακούσει: δεν είναι ...Κύπελλο Ελλάδας το Τσάμπιονς Λιγκ και χρειάζονται διαφορετική διαχείριση οι τερματοφύλακες.

Η απόφαση να παίζει στα παιχνίδια του πρωταθλήματος ο Κάρολ και στους ευρωπαϊκούς αγώνες ο Μέγιερι, δεν έχει ξανασυμβεί σε καμία ομάδα! Δεν ξέρουμε τι όνειρο έχει δει ο Πορτογάλος και το γράφουμε αυτό την ώρα που όλοι αποθεώνουν το "στήσιμο" της ομάδας εναντίον της Άρσεναλ και την πολύ καλή εικόνα της.

Και εμείς του βγάζουμε το καπέλο, καθώς πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο "Εμιρεϊτς". Και του τα δίνουμε... Αυτό, όμως, δεν θα πρέπει να έρχεται σε σύγκρουση με το οφθαλμοφανές, που είναι το ΜΕΓΑ λάθος του ροτέισον στη θέση του τερματοφύλακα. Πολύ περισσότερο με τη λογική που το κάνει ο Λεονάρντο, να παίζει δηλαδή ο Ούγγρος στο Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς προηγουμένως να έχει ρυθμό από τα παιχνίδια τους πρωταθλήματος.

Αν έπαιζε για τέσσερα-πέντε μαζεμένα παιχνίδια ο ένας και στα υπόλοιπα τέσσερα-πέντε μαζεμένα παιχνίδια ο άλλος, θα υπήρχε μία λογική. Τώρα, με τον τρόπο που κάνει ροτέισον ο Ζαρντίμ, μόνο ωφελημένος δεν βγαίνει ο Ολυμπιακός. Δείτε την αντίδραση του Μέγιερι στο πρώτο γκολ εναντίον της Άρσεναλ, για παράδειγμα και θα καταλάβετε πώς είναι να είσαι τερματοφύλακας χωρίς ρυθμό!

Αυτή η ιστορία με το ροτέισον σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, λες και η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι το ...Κύπελλο Ελλάδας, πρέπει να απασχολήσει τον Ζαρντίμ όσο είναι ακόμα νωρίς. Γιατί χωρίς βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές, στα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού δεν υπάρχει χώρος για πειράματα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags