Facebook Pixel "Και τώρα ...ξηλωθείτε!"
| 2012-10-05 13:50:00

"Και τώρα ...ξηλωθείτε!"

"Και τώρα ...ξηλωθείτε!"

Προσβολή της προσωπικότητάς του, καθώς επίσης υλική αλλά και ηθική βλάβη καταγγέλει ο Μπέος στην αγωγή ύψους 10 εκ. ευρώ που κατέθεσε κατά ΕΠΟ και Εφετών!
 

Συγκεκριμένα ο πρώην ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου κινήθηκε νομικά κατά των τριών μελών της Δευτεροβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ομοσπονδίας (Αθανάσιο Θέμελη, Γεώργιο Βλάσση και Σταύρο Ανδριανόπουλο), όπως επίσης και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Το ποσό που ζητάει ο Αχιλλέας Μπέος από την αγωγή που κατέθεσε, είναι ύψους 10 εκατ. ευρώ και όπως αναφέρει σε αυτή, θεωρεί παράνομη και χωρίς νόμιμη και επαρκή αιτιολογία την καταδίκη του. Παράλληλα κάνει λόγο για συκοφαντία προς το πρόσωπό του, ενώ τονίζει πως οι αποφάσεις της ΕΠΟ που τον αφορούν είναι αντιφατικές και αόριστες και παράλληλα κάνουν αόριστη και συκοφαντική αναφορά στο πρόσωπο του. Επιπλέον σημειώνει πως έχουν σκοπό να τον πλήξουν ως προσωπικότητα και αθλητικό παράγοντα και μάλιστα χωρίς να αναφέρεται ρητώς σε συγκεκριμένα συμβάντα παρά μόνο σε υποκλαπείσες από την ΕΥΠ αόριστες συνομιλίες από τις οποίες δεν συνάγεται διάπραξη οποιουδήποτε αδικήματος.

Στην καταδικαστική απόφαση δεν γίνεται καμία αναφορά σε συγκεκριμένα πραγματικά περιστατικά που να στοιχειοθετούν ότι τέλεσε οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη, σύμφωνα με τον Αχιλλέα Μπέο, την στιγμή που αμφισβητεί την νομιμότητα λειτουργίας της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Ο λόγος είναι ότι θεωρεί τις σχετικές ρυθμίσεις που την αφορούν, αντίθετες με το Σύνταγμα και δεν έχουν έγκυρη νομοθετική εξουσιοδότηση.

Συν τοις άλλοις χαρακτηρίζει ψευδή, εξυβριστικά και συκοφαντικά τα «γεγονότα» που παρουσιάζονται σαν αληθινά από την καταδικαστική απόφαση της ΕΠΟ, τα οποία και έτυχαν μεγάλης δημοσιότητας, με τεράστιο ενδιαφέρον του κοινού. Υπογραμμίζει δε ότι διαδόθηκαν σε πάρα πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων και έγιναν με σκοπό, έχοντας ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη του και να προσβάλουν την προσωπικότητα την τιμή και επαγγελματική, κοινωνική φήμη και υπόστασή του.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags