Facebook Pixel Αλλιώς ονειρεύονται τον Ολυμπιακό…
| 2012-10-08 09:45:00

Αλλιώς ονειρεύονται τον Ολυμπιακό…

Αλλιώς ονειρεύονται τον Ολυμπιακό…

Η άγρια γιούχα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού για τη "φτωχή" νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης δείχνει πολλά πράγματα και στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα προς τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Βλέπει ότι η Ολυμπιακός μπορεί να πάρει φέτος το πρωτάθλημα αήττητος. Και ενδεχομένως με 30 νίκες. Ποιος θα σταματήσει τους Πειραιώτες; Στο 50% παίζουν και κερδίζουν μέσα έξω για πλάκα.

Οπότε πλέον έχουν απαίτηση να δουν και λίγο μπαλίτσα. Λίγο θέαμα, βρε αδερφέ. Κι αυτό μέχρι στιγμής, πέρα από μερικά ξεσπάσματα, δεν το έχουν δει. Ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα δεν ήταν παραγωγικός, δεν έκανε ευκαιρίες, ήταν νωθρός και βαρετός με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει στο τέλος να χάσει τη νίκη και να τα ακούσει για τα καλά από τους οπαδούς.

Και δεν είναι δικαιολογία το ματς με την Άρσεναλ. Η ομάδα ήταν φρεσκαρισμένη (Τζιμπούρ, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Μοντέστο) και από το πρώτο ημίχρονο, πριν πιάσει δηλαδή η κούραση, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βάλει την μπάλα κάτω και να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Αυτό, λοιπόν, πρέπει να καταλάβει και ο Ζαρντίμ για να νιώθει ασφαλής στη θέση του. Ότι από τη στιγμή που δεν τίθεται θέμα για το ποιος θα είναι πρωταθλητής, θα πρέπει να φτιάξει μια ομάδα που τουλάχιστον εντός έδρας θα πρέπει να προσφέρει (και) θέαμα. Αυτή είναι η απαίτηση του κόσμου της ομάδας, δεν είναι καινούργια και εκφράστηκε με εντυπωσιακό τρόπο στο ματς με τον Αστέρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags