Facebook Pixel Εξαργυρώνει τα κέρδη του
| 2012-10-08 12:44:00

Εξαργυρώνει τα κέρδη του

Εξαργυρώνει τα κέρδη του

Το πρώτο βήμα για έξοδο από την κρίση έγινε. Και μία ισοπαλία, που ενίοτε είναι ανώτερη από μία νίκη, πολλές φορές προκαλεί αναπτέρωση ηθικού. Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς.

Αλλαγή πορείας και ψυχολογίας. Πολλές φορές, όχι πάντα. Και ο Παναθηναϊκός, που διήνυε φέτος μία από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας του, καλείται να αξιοποιήσει πρωτίστως όλα τα κέρδη της εμφάνισης και μετά του αποτελέσματος του αγώνα με την Τότεναμ. Κι αυτό πρέπει να συμβεί πάραυτα. Από αύριο κιόλας, στα Πηγάδια με την Ξάνθη. Διότι σε περίπτωση νέου ανεπιτυχούς αποτελέσματος, τότε θα επιστρέψει ξανά στην εσωστρέφεια, στο διχαστικό κλίμα, στη μουρμούρα, ίσως και σε νέες «καρατομήσεις». Και ανεπιτυχές αποτέλεσμα στην παρούσα φάση και διαμορφωμένη -για εκείνον- κατάσταση είναι και η ισοπαλία.

Οι παίχτες, αλλά και ο προπονητής των «πρασίνων» αναμφίβολα αδικούν τον εαυτό τους και με τη φτωχή συγκομιδή βαθμών, αλλά κυρίως με την εικόνα της ομάδας. Διότι δεν είναι μόνον ότι ο Παναθηναϊκός έχει μία ήττα και τρεις ισοπαλίες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, αλλά το γεγονός ότι οι εμφανίσεις της ομάδας ήταν κατά πολύ κατώτερες του αναμενόμενου, προκαλώντας στους οπαδούς της θλίψη και οργή. Αν ο ΠΑΟ δώσει συνέχεια στην αγωνιστική συμπεριφορά του που είχε προχθές στο ΟΑΚΑ στη διάρκεια του β' ημιχρόνου και δεν πετάξει κάνα 45λεπτο, όπως συνηθίζει να κάνει, τότε έχει πιθανότητες να φύγει με το «διπλό» από την Ξάνθη και να γυρίσει το... χαρτί. Σε διαφορετική περίπτωση...

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags