Facebook Pixel Κανονικός ο Λίνεν, αλλά οι βαθμοί αργούν!
| 2012-10-12 11:56:00

Κανονικός ο Λίνεν, αλλά οι βαθμοί αργούν!

Κανονικός ο Λίνεν, αλλά οι βαθμοί αργούν!

Το γεγονός ότι ο Λίνεν είναι ένας κανονικός προπονητής δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ των δύο βαθμών μετά από έξι αγώνες θα αρχίσει να παίζει και …μπαλάρα!

Γράφει ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Κι αφού ο Δημητρέλος έκανε πάνω από 10 μέρες να βρει προπονητή, ενώ είχε αποφασίσει να τελειώσει τον Βαγγέλη Βλάχο, τώρα οφείλει να εξηγήσει στον κόσμο της ομάδας ότι ο Λίνεν θέλει κι αυτός τον χρόνο του για να… χτίσει κάτι στην ομάδα.

Στα θετικά του Γερμανού προπονητής είναι ότι έχει περάσει από την Ελλάδα και ξέρει τη νοοτροπία. Γνωρίζει επίσης ελληνικά γιατί φρόντισε (σε αντίθεση με πολλούς άλλους) να μάθει τη γλώσσα όσο βρισκόταν στη χώρα μας.

Επίσης, ο χρόνος προσαρμογής του θα είναι πολύ πιο σύντομος από ότι -για παράδειγμα- του Κονσεϊσάο.

Στα αρνητικά του εγχειρήματος «σωτηρία της ΑΕΚ» είναι το πρόγραμμα που ακολουθεί για την Ένωση. Την 7η αγωνιστική υπάρχει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την 8η ο Πλατανιάς στο ΟΑΚΑ, την 9η ο Παναθηναϊκός και την 10η ο Ολυμπιακός.

Πόσους βαθμούς μπορεί να πάρει σε 4 ματς η ΑΕΚ του Λίνεν; Άγνωστο, αφού ακόμα και ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα με άριστη οργάνωση και δομή και κυρίως τακτική εντός αγωνιστικού χώρου.

Οι 11 βαθμοί, η 4η θέση και τα γκολ σε επίθεση και άμυνα (8-4) επιβεβαιώνουν ότι η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου δεν θα είναι δύσκολος αντίπαλος μόνο για την ΑΕΚ, αλλά και τις άλλες μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο Λίνεν λοιπόν ξέρει, ο Λίνεν μπορεί να βάλει την ομάδα σε ρότα, αλλά για ν΄ αρχίσει η ουσιαστική συγκομιδή βαθμών νομίζω ότι θα περάσει χρόνος.

Η Βέροια, ο Λεβαδειακός, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πανθρακικός και ο Ατρόμητος, είναι οι ομάδες από τις οποίες ευελπιστεί σε συγκέντρωση βαθμών η ΑΕΚ έως την λήξη του πρώτου γύρου κοντά στα Χριστούγεννα.

Κι από εκεί και μετά θα μπορεί να υπολογίσει αν στις υπόλοιπες 15 αγωνιστικές θα της βγουν τα… κουκιά της παραμονής ή θα πρέπει να κάνει πλάνα για να αντιμετωπίσει την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags